njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Oboževalci ujeli skrivni namig: je Taylor Swift zaročena?

26. 7. 2024; 20.00
Avtor: V.M.
Taylor Swift

Taylor Swift foto: Profimedia

Taylor Swift in nogometaš Travis Kelce ne skrivata, da sta do ušes zaljubljena. So pa oboževalci odkrili detajl, ki morda razkriva, da sta naredila pomemben korak v svojem razmerju.

Svetovno popularna pevka Taylor Swift je od lanskega leta v romantičnem razmerju z ameriškim nogometašem Travisom Kelcejem. Te dni oboževalcem polni glavo uganka, iz katere so na plan povlekli ugotovitev, da sta zaljubljenca popeljala svoj odnos na drugo raven. No, saj veste, da sta se zaročila! Pa sta se res?

Taylor Swift, Travis Kelce foto: Profimedia

Hja, Taylor tega ni potrdila, niti se ni v zadnjih dneh na njenem prstu lesketalo nič sumljivega, je pa na nedavnem koncertu v Nemčiji izvedla mimobežno umestitev sestavljene pesmi, ki bi lahko vsebovala skrivno sporočilo. Pevka je namreč združila svoji pesmi "Stay, Stay, Stay" in "Paper Rings" iz leta 2019, pri čemer je sume zanetila vključitev stavka: »Všeč so mi bleščeče stvari, vendar bi se s teboj poročila tudi s papirnatim prstom. Dragi, ti si tisti, ki si ga želim.«

Taylor je sicer omenjeno pesem napisala za svojega nekdanjega fanta Joeja Alwyna, zdaj pa so številni oboževalci in ljubitelji ugank naklonjeni ideji, da je skozi pesem javnosti razkrila vest, da jo je postavni športnik zaročil.

Kaj pravite, gre bolj za bujno domišljijo zagretih oboževalcev ali se vam zdi povsem verjetno, da bi se Taylor lahko poigrala s skrivalnicami in ugankami?

prejšnji članek
Melania Trump bo razkrila celotno resnico
Svet slavnih
Melania Trump bo razkrila celotno resnico
naslednji članek
Jelena Rozga pred sabo še vedno podira rekorde
Svet slavnih
Jelena Rozga pred sabo še vedno podira rekorde
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.