njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jelena Rozga pred sabo še vedno podira rekorde

26. 7. 2024; 19.00
Avtor: K.M.
Jelena Rozga, Lavica

"Lavica" je pesem, ki ne le navdihuje, ampak tudi opominja, da v vsakem izmed nas živi moč in ponos, ki ju moramo prebuditi in negovati. foto: Franjo Matković

Jelena je trenutno na poletni turneji in kjerkoli se pojavi, podira ne le svoje, temveč tudi tuje rekorde.

Jelena Rozga je izdala težko pričakovani videospot za svojo novo pesem "Lavica", ki jo je v resnici brez napovedi, promocije ali videospota izdala že pred mesecem dni. Pesem je hitro našla pot do src občinstva in ljudi ter že štiri tedne vztraja v trendingu ter ima več kot 2 milijona ogledov. Pesem je dokaz, da dober singl vedno najde svojo pot do ljudi. Lavici mnogi glasbeni poznavalci napovedujejo še večji uspeh od Jelenine največje uspešnice "Bižuterija".

Jelena je trenutno na poletni turneji in kjerkoli se pojavi, podira ne le svoje, temveč tudi tuje rekorde, obiskovalci pa stihe nove pesmi prepevajo kot v transu. Uspeh je vrhunska vokalistka predvidela že ob prvem poslušanju: "Ko sem posnela to pesem, sem začutila nekaj posebnega. Vedela sem, da bodo ljudje začutili moč levinje. Pravijo, da je lev najponosnejša žival, in to želim, da ste tudi vi - ponosni nase, na svoje uspehe, na svoje padce, na svoje izbire in na svoje življenje. Želim vam, da prebudite moč leva v sebi, še posebej takrat, ko mislite, da je nimate, in nikoli, ampak res nikoli, nikomur ne dovolite, da se do vas obnaša, kot da ste bižuterija."

Proti koncu leta bo Jelena zaključila svojo uspešno, regionalno in razprodano turnejo "Minut srca mog". foto: Franjo Matković

Proti koncu leta bo Jelena zaključila svojo uspešno, regionalno in razprodano turnejo "Minut srca mog" s spektakularnim koncertom v sarajevski Zetri. Ta turneja je obeležila že skoraj 30 let Jelenine glasbene kariere in pokazala, kako trdno pevka stoji na samem vrhu regionalne glasbene scene. Rekordno uspešno leto pa bo pevka zaključila v Sava centru v Beogradu. V rekordnem času je namreč razprodala kar dva koncerta in trenutno je v prodaji že tretji.

prejšnji članek
Oboževalci ujeli skrivni namig: je Taylor Swift zaročena?
Svet slavnih
Oboževalci ujeli skrivni namig: je Taylor Swift zaročena?
naslednji članek
Slovenski glasbenik potrdil, da je že drugič postal očka
Svet slavnih
Slovenski glasbenik potrdil, da je že drugič postal očka

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.