Svet slavnih
 

Mariah Carey isti dan izgubila mamo in sestro

27. 8. 2024; 09.10
Avtor: K.M.
Mariah Carey

Mariah Carey žaluje foto: Profimedia

Pevka je razkrila, da je njeno srce zlomljeno.

Ameriški mediji so potrdili, da je bil pretekli konec tedna za pevko Mariah Carey verjetno najhujši v njenem življenju. Na isti dan je izgubila mamo Patricio in sestro Alison. Uradno še ni znano, kakšna sta bila vzroka njunih smrti. "Moje srce je strto, ker sem ta konec tedna izgubila svojo mamo. Žalostno je, da je v tragičnem preobratu dogodkov na isti dan umrla tudi moja sestra," je v ekskluzivni izjavi za PEOPLE dejala 55-letna z grammyjem nagrajena pevka.

"Počutim se blagoslovljeno, da sem lahko preživela zadnji teden z mamo, preden je umrla," je dodala Mariah. "Zahvaljujem se vsem za ljubezen, podporo in spoštovanje moje zasebnosti v tem nemogočem času." Patricia, ki je bila prej poročena z Alfredom Royem Careyjem, je bila operna pevka in vokalna trenerka, izobražena na Juilliardu, preden sta z možem dobila hčerki Alison, Mariah in sina Morgana. Starša sta se kasneje ločila, ko je bila pevka uspešnice "Hero" stara 3 leta.Patricia, ki je bila prej poročena z Alfredom Royem Careyjem, je bila operna pevka in vokalna trenerka, izobražena na Juilliardu, preden sta z možem dobila hčerki Alison, Mariah in sina Morgana. Starša sta se kasneje ločila, ko je bila pevka uspešnice "Hero" stara 3 leta.

"Tako kot mnogi vidiki mojega življenja je bilo tudi moje razmerje z mamo polno protislovij in nasprotujočih si resničnosti. Nikoli ni bilo zgolj črno-belo — bilo je cel spekter čustev," je o odnosu z mamo  zapisala v svojem spominu iz leta 2020 z naslovom The Meaning of Mariah Carey. Kljub njunim vzponom in padcem je Mariah ohranila stik z materjo. Leta 2010 sta skupaj nastopili v posebni oddaji ABC Mariah Carey: Merry Christmas to You in izvedli praznični duet pesmi "O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus."

prejšnji članek
Katarina Čas delila poletne utrinke
Svet slavnih
Katarina Čas delila poletne utrinke
naslednji članek
Melani Mekicar se podaja v svet komedije
Svet slavnih
Melani Mekicar se podaja v svet komedije

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.