stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Middleton zaradi takšne izbire razdelila javnost

11. 10. 2016; 02.07
Avtor: K.A.
Kate Middleton

foto: Vir: Instagram

Vojvodinja Kate Middleton slovi po svojem izbranem modnem slogu, ki ga rade posnemajo ženske po vsem svetu.

A s svojo zadnjo modno izbiro je pošteno razdelila modne kritike. Ko se je nedavno na enem od sprejemov v Londonu pojavila v obleki cvetličnega vzorca, modne oblikovalke Kate Spade, je pri javnosti in kritkih naletela na precej različne odzive.

Modna urednica Emily Monckton je tako njeno obleko označila za preveč klasično. "Ta obleka je grozna, kroj je povsem dolgočasen. Zelo jo postara in to nikakor ni kroj obleke, ki bo jo nosila ženska pri njenih letih. V teoriji bi morala biti videti odlično, saj je obleka narejena po vseh modnih zapovedih te sezone. Seveda mora biti oblečena skladno s svojim statusom, a se mi zdi, da ji manjka samozavesti, da bi se lahko oblačila bolj kreativno. Z malo kreative bi lahko to modno kombinacijo spremenila v povsem unikaten modni kos," je za Daily Mail povedala Emily.

Z njo pa se ni strinjala modna urednica Dinah Van Tulleken, ki je prepričana, da je Katina cvetlična obleka odličen modni izbor. "Vsaka deklica si zamišlja točno takšno obleko, ko se v otroštvu igra prince in princeske. Kate v bila v njej videti odlično, samozavestno in izjemno trendovsko. Ta dolžina obleke in ta cvetlični vzorec je čisti hit letošnje sezone in Kate se je odlično odločila," je dejala Dinah in tako stopila na stran lepe vojvodinje.

prejšnji članek
Horoskop: To so zagotovo največji lažnivci
Horoskop
Horoskop: To so zagotovo največji lažnivci
naslednji članek
Naj vaša manikura zdrži dlje
Moda&Lepota
Naj vaša manikura zdrži dlje
#nasazenazenska
nasazenazenska