sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nino ne skrbijo odvečni kilogrami, želi si znova pred oltar

11. 10. 2016; 11.02
Avtor: K.A.
Nina Badrić

foto: Vir: Instagram

Nina velja za eno izmed najboljših hrvaških glasbenic, svoje kariere pa nikoli ni gradila na videzu in globokih dekoltejih.

Hrvaška glasbenica Nina Badrić kljub ločitvi še vedno verjame v pravo ljubezen. Pred štirimi leti se je ločila od poslovneža Bernarda Krasnića, v nedavnem intervjuju pa je dejala, da si nikoli več ne bo dovolila, da bi bila nesrečna v ljubezeni. "Zakon je čudovita stvar, če sta v njem dve sorodni duši. Sedaj vem, da mora poleg mene pred oltarjem stati pravi prijatelj. Nekdo, ki mi je zelo podoben in ki mi je zelo blizu," je za Kurir.hr dejala Nina in dejala, da bi si želela biti znova poročena.

Pevka priznava, da ne ve, če je bila kdaj prevarana. Dopušča možnost, da so jo bivši partnerji tudi varali, a se s tem ne obremenjuje. "Oklepaš se kemije, dokler seveda obstaja kemija. Ko pa kemija izgine, takrat šele vidiš kakšnega človeka imaš poleg sebe in takrat postane grozno, saj vidiš, da človeka v resnici sploh ne poznaš. Če pa imaš poleg sebe sorodno dušo, potem so tudi slabi dnevi povsem znosni in vedno najdeš energijo, da se boriš za svojo zakon," je bila iskrena Nina.

Nina velja za eno izmed najboljših hrvaških glasbenic, svoje kariere pa nikoli ni gradila na videzu in globokih dekoltejih. Še manj so jo obremenjevali komentarji, da ima kakšen kilogram preveč. "Ko se trudiš, da bi vsem ugodil, izgubiš sebe. Jaz imam pač svojo zgodbo in ne zanima me kaj dosti kaj si drugi mislijo o meni," je za konec še dodala Nina.

prejšnji članek
Naj vaša manikura zdrži dlje
Moda&Lepota
Naj vaša manikura zdrži dlje
naslednji članek
Je tu že konec njune ljubezni?
Svet slavnih
Je tu že konec njune ljubezni?