Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšne so zahteve Harryja in Meghan za poročna darila

10. 4. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
meghan markle, princ harry

Meghan Markle in princ Harry. foto: Profimedia

Svoje zahteve in želje sta povedala jasno in glasno.

Majska poroka se hitro približuje, iz dneva v dan pa je znanih več podrobnosti o dogodku, ki se bo odvijal 19. maja. Kensingtonska palača je zdaj v javnosti razkrila, kaj si bodoči poročni par želi prejeti v dar ob njunem velikem dnevu. Zahteva princa Harryja in Meghan Markle pa je predvsem dobrodelna. 

Namesto daril želita, da vsi, ki so jima želeli karkoli kupiti, denar raje namenijo dobrodelnim organizacijam. Na ta način želita, da bi imeli od njune poroke korist tudi tisti, ki pomoč najbolj potrebujejo. 

"Princ Harry in Meghan Markle sta neverjetno hvaležna za vso dobroto, ki jo prejemata, vse odkar sta oznanila zaroko in želita, da imajo od tega korist številni ljudje. Par tako naprošata, da vsi, ki so ju želeli ob poroki obdariti, denar namenijo dobrodelnosti. Osebno sta izbrala sedem organizacij, za katere želita, da jih ljudje podprejo, le-te pa prikazujejo njune skupne vrednote," so zapisali v sporočilu za javnost.  

Meghan Markle in princ Harry foto: Profimedia

Harry in Meghan sta ob tem izbrala naslednje organizacije: CHIVA, ki skrbi za otroke okužene z virusom hiv; Crisis, ki skrbi za brezdomce; fundacijo Myna Mahila, ki skrbi za boljšo enakopravnost žensk v Indiji; Scotty's Little Soldiers, ki podpira otroke vojakov in otroke, ki so svoje starše izgubili, zaradi služenja državi; StreetGames​, ki želi s pomočjo športa izboljšati življenje na ulicah Velike Britanije, Surferji proti odpadkom, organizacija, ki navdihuje, združuje in pooblašča skupnosti, da ukrepajo za zaščito oceanov, plaž, valov in živali ter organizacijo The Wilderness, ki promovira prednosti in užitke divje narave. 

prejšnji članek
Heidi Klum razgaljena v objemu mlajšega
Svet slavnih
Heidi Klum razgaljena v objemu mlajšega
naslednji članek
Uspešno hujšanje: En ščepec na dan je dovolj
Zdravje
Uspešno hujšanje: En ščepec na dan je dovolj