pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Govorice o Kate Middleton so resnične

5. 7. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton

Kate Middleton foto: Profimedia

Nekdanji ameriški teniški igralec je potrdil govorice, ki krožijo že nekaj časa.

Nekdanji teniški igralec Andre Agassi je v času letošnjega teniškega turnirja Wimbledon, ki poteka v Londonu, za angleške medije potrdil tisto, kar številni vedo oziroma verjamejo že dlje časa. Leta 2012 je namreč skupaj s svojo ženo, tudi nekdanjo teniško igralko, Steffi Graf v kraljevi loži sedel ob Kate in Williamu, predvsem o vojvodinji, ki je njegova velika podpornica, pa ima same izbrane besede. 

"Resnično mislim, da je zelo prijetna in prisrčna. Nisva veliko klepetala, ampak je bila prijazna. Več ne bom rekel, ker ne vem, kaj ljudi tukaj užali," je priznal Agassi, ki se trenutno mudi v Londonu. Je pa ob tem priznal, da sam ne razume koncepta zvezdnikov in zato tudi na kraljevo družino ne gleda s takšnimi očmi. "Jaz sem samo nekdo, ki je nekoč igral tenis. Nase gledam kot na človeško bitje, ki poizkuša biti boljša oseba. Nase ne morem gledati kot na zvezdnika," je še dodal. 

foto: Profimedia

Kljub temu, da sam s Kate ni veliko govoril, pa fotografije, ki so nastale leta 2012, dokazujejo, da se je v kar prijeten pogovor z vojvodinjo zapletla njegova žena Steffi Graf. 

prejšnji članek
Dragić zopet postal očka!
Svet slavnih
Dragić zopet postal očka!
naslednji članek
To je skrivnost popolne postave Nives Orešnik
Svet slavnih
To je skrivnost popolne postave Nives Orešnik