pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je skrivnost popolne postave Nives Orešnik

5. 7. 2018; 07.00
Avtor: K.M.
nives oresnik

Nives Orešnik foto: Revija Zvezde

Nekdanja slovenska mis in osebna trenerka Nives Orešnik ima zelo zavidljivo postavo. Vas zanima, kakšna je njena skrivnost?

Če spremljamo družbena omrežja simpatične Nives Orešnik, lahko hitro ugotovimo, da le-ta za svojo postavo zagotovo ne "krivi" dobrih genov, čeprav tudi ti niso zanemarljivi. Tako Nives kot tudi njen fant, osebni trener in trener v šovu The Biggest Loser Slovenija Jan Kovačič, sta namreč zelo aktivni osebi, ki v svoj dan vnašata predvsem veliko gibanja ter zdrave in uravnotežene prehrane. 

Zdaj pa je Nives svoje oboževalce in sledilce razveselila tudi z delitvijo posnetkov, na katerih prikazuje svojo zadnjo rutino za utrjevanje trebušnih mišic. Torej najbolj pomembnih mišic v poletnem času, ko se je treba zopet spraviti v kopalke in ob tem pokazati nekaj gole kože. Gre za serijo preprostih vaj, ki jih dejansko lahko naredi čisto vsa v udobju svojega doma brez dragih pripomočkov. Nives pa svetuje, da za vsako porabite 35 - 45 sekund. "Je preprosto, ampak zame učinkovito," je še zapisala. 

Jan Kovačič, trener iz šova o hujšanju, in njegova lepa izvoljenka Nives Orešnik foto: Revija Zvezde

Katere vaje vključuje v svojo rutino?

Dotikanje prstov z dlanmi na nogi nasprotne noge, zavrteni trebušnjaki na obe strani, križne škarjice, trebušnjaki s pozo kolesarjenja, popoln dvig telesa ...

Vse vaje pa si lahko v videopredstavitvi ogledate spodaj.

prejšnji članek
Govorice o Kate Middleton so resnične
Svet slavnih
Govorice o Kate Middleton so resnične
naslednji članek
Milana so v šovu pretentali
Resničnostni šovi
Milana so v šovu pretentali