zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Milana so v šovu pretentali

5. 7. 2018; 06.00
Avtor: V. M.
milan medved2

foto: POP TV

'Pol Slovenije je po meni pljuvalo, da sem nor,' pravi Milan Medved, ki je končno spregovoril in pojasnil svojo plat zgodbe …

Milan Medved se je za sodelovanje v šovu Ljubezen po domače odločil v upanju, da bo končno našel žensko, ki bo skupaj z njim jezdila. Slednje je jasno izpostavljal tekom celotne oddaje in se na koncu odločil za kandidatko, ki mu je obljubila, da bo z njim galopirala po vsej Sloveniji.

Med samim snemanjem se žal ni zaljubil v nobeno izbranko, odločal se je tako zgolj na podlagi tega, katera bi se bila pripravljena naučiti ježe. "Vse so bile starejše in nobena ne bi konjev jezdila. Jaz pa imam željo najti žensko, s katero bi jezdil. Ker če ona ne bo jezdila, potem jo bom pustil doma. Po tretjem takem izletu bo ona rekla: "Hvala lepa." Jaz sem to že vse skozi dal. Meni je cilj, da sva skupaj, ne pa da jo puščam doma," je za Pop tv pojasnil Milan in nadaljeval, da je bila Anna edina kandidatka, ki je napisala, da se bo naučila ježe konja. Žal so bile to le prazne besede, ki jim je Medved naivno verjel. Anna je namreč šele na romantičnem izletu razkrila, da si ne namerava kvariti svojega zdravja z ježo, saj ima težave s hrbtenico.

Milan tako v šovu ni našel ženske po kateri je hrepenel. Sonjo, ki se je vanj iskreno zaljubila, je odslovil, le Anna je nemara prejela tisto, kar si je želela. "Ona si je hotela samo promocijo dvigniti, da bi jo ljudje spoznali, da bi jo videli, da bi jo začeli kakšni mačoti iskati,'' je bil direkten Medved in dodal, da se tudi sam vanjo ni zaljubil. ''Pri nas se tako hitro ne zaljubiš. Pri meni se tako hitro samo bliska, pa nič drugega na svetu," je dejal Milan in za konec pripomnil, da se bo mogoče zdaj našla kakšna ženska, ko bo videla, da ni nobene izbral in da je sam. ''V življenju se včasih zgodijo nemogoče stvari."

Za Sonjo se ni odločil niti po koncu šova.

Za Sonjo se ni odločil niti po koncu šova. foto: POP TV

prejšnji članek
To je skrivnost popolne postave Nives Orešnik
Svet slavnih
To je skrivnost popolne postave Nives Orešnik
naslednji članek
Konec skrivanja? To je hči Julie Roberts!
Svet slavnih
Konec skrivanja? To je hči Julie Roberts!