franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry prvič javno spregovoril o prepiru z bratom

21. 10. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
Meghan Markle, princ harry, zaroka (1)

foto: Profimedia

Dejansko kakšnih hudih težav ni omenjal, a svetovni mediji vseeno verjamejo, da je s povedanim potrdil, da trenutno nista v najboljših odnosih. Gre zgolj za vsakdanji odnos med bratoma?

Princ Harry in Meghan Markle sta med svojo turnejo po Afriki opravila še serijo osebnih intervjujev, ki so strnjeni v enourni dokumentarni film. V njej sta zakonca zelo odkrita o svojih občutkih, o bitki, ki jo bijeta z britanskimi tabloidi in tudi o osebnih odnosih. Meghan je po eni strani izjavila, da ima včasih občutek, da več ne živi, ampak samo obstaja. Harry pa se je zopet dotaknil materine smrti in še enkrat dal jasno vedeti, da za njeno smrt obtožuje britanske medije. 

"Izčrpana Meghan pravi, da sploh več ne živi, zgolj obstaja"

"Vse čez kar je šla in kar se ji je zgodilo, je zelo surovo in to ne pomeni, da sem paranoičen. Samo ne želim, da se preteklost ponovi," je Harry povedal o tem, zakaj je tako zaščitniški do svoje žene, ki se je v zadnjem letu znašla v nemilosti britanske družbe in dodal: "Del te službe je, da si nadeneš pogumen obraz in nastaviš lice veliko stvarem. Vse, kar moramo storiti, je, da se osredotočimo na to, da smo ljudje, ki se postavijo za to, v kar verjamejo. Ne bom se pustil ustrahovati v to, da bom igral igro, ki je ubila mojo mamo."

Mladi štirje – princa ter žena in zaročenka so v cerkev vstopili skupaj. foto: Profimedia

Spregovoril pa je tudi o odnosu s starejšim bratom princem Harryjem, saj številni mediji poročajo, da sta trenutno skregana. "Neizogibne stvari se zgodijo. Vedno bova brata. Zagotovo sva trenutno na različnih poteh, ampak jaz mu bom vedno na voljo in vem, da bo on meni vedno na voljo. Bratje imajo dobre in slabe dni. Ne vidiva se tako veliko kot nekoč, ker sva oba zelo zasedena, ampak ga imam zelo rad. Večina teh stvari v medijih je ustvarjenih iz ničesar." Kljub temu, da je Harry poudaril, da sta z Williamom samo zelo zasedena, da se imata rada in da je večina stvari v medijih izmišljenih, ravno ti mediji še vedno verjamejo, da je s svojimi besedami zgolj potrdil razpoke v odnosu. 

prejšnji članek
Sin Boruta Pahorja imel zlomljeni obe roki
Svet slavnih
Sin Boruta Pahorja imel zlomljeni obe roki
naslednji članek
Jaka in Ana krstila hčerko
Resničnostni šovi
Jaka in Ana krstila hčerko