pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ali palača priljubljeno Kate Middleton uporablja za distrakcijo?

13. 12. 2022; 11.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton bo morala pokazati kar čim več moči ..

Ali Kate Middleton uporabljajo za odvračanje pozornosti? foto: Profimedia

Številni so prepričani, da je pogosto in bleščeče pojavljenje Kate Middleton v javnosti premišljena poteza službe za odnose z javnostmi kraljeve družine.

Kate Middleton je zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih članic britanske kraljeve družine. Številni so si celo želeli, da bi se kralj Karel III. odpovedal prestola, zato da bi kralj postal njegov sin William. S te pa bi Kate postala kraljica soproga. Vseeno so zadnje govorice nekoliko pretirane in najverjetneje plod velike domišljije. Ampak - ali palača priljubljeno Kate Middleton uporablja za distrakcijo?

Nasmejana in bleščeča

Kraljeva družina namreč ne ve, kaj točno bosta princ Harry in Meghan Markle povedala v svoji dokumentarni seriji. Po eni strani sta se že dotaknila tudi Kate, a o njej nista povedala ničesar obremenjujočega. Ničesar, kar britanska javnost o njej še ne bi vedela oziroma bi ji lahko zamerila. Se pa znata dotakniti kralja in princa Williama. Palača se na morebitne napade pripravlja na različne načine. Dokler pa organizaciji vse skupaj ne bo preveč škodilo, naj bi ostali tiho. Številni poznavalci so zato prepričani, da kraljeva družina Kate uporablja kot 'bleščeč okrasek', ki s svojo prisotnostjo subtilno odvrača pozornost. 

Petje božičnih pesmi

Ravno na dan, ko bo Netflix izdal drugi del (tri dele) šestdelne dokumentarne serije o princu Harryju in Meghan Markle, Kate namreč pripravlja prav poseben dogodek. Datum zanj naj bi bil sicer znan že vse od poletja, a so številni vseeno prepričani, da Kate s svojim pojavljanjem prestavlja distrakcijo. Priljubljena je namreč tako pri britanskih medijih kot tudi pri ameriških, kjer se v pozitivni luči morda pojavlja celo večkrat kot Meghan Markle. 

Skupaj za božič, koncert božičnih pesmi v westminstrski opatiji, bo letos sicer posvečen pokojni kraljici Elizabeti. Prisotna naj bi bil večinski del kraljeve družine. Tam bodo poleg Kate zagotovo njen mož princ William ter kralj Karel III. in kraljica soproga Camilla.

Prepričani pa smo, da vemo, koga tam zagotovo ne bo. 

prejšnji članek
Katera bo Slovenka leta 2022?
Svet slavnih
Katera bo Slovenka leta 2022?
naslednji članek
Poroka na prvi pogled z novo ekipo strokovnjakov?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled z novo ekipo strokovnjakov?