boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry: Lažejo, da zavarujejo mojega brata

12. 12. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
Harryju ni vseeno ... Menda mu je zelo težko ..

Je princ Harry pripravljen na vojno z bratom? foto: Netflix

V četrtek izidejo naslednji trije deli dokumentarne serije o princu Williamu in Meghan Markle. Harry pa je tokrat direktno pokazal na svojega brata.

Princ Harry in Meghan Markle sta pred dnevi izdala prve tri dele svoje dokumentarne serije, ki sta jo posnela skupaj s platformo pretočnih vsebin Netflix. Čeprav je šlo ta težko pričakovano vsebino, resnici na ljubo nista preveč oziroma pretirano razkrila. Zaenkrat. Veliko je predvsem govora o njunem doživljanju celotne situacije in o tem, da Meghan ni razumela odnosov znotraj britanske kraljeve družine. Veliko je tudi namigovanja, da sta bila ogrožena, a kraljeva družina za njiju ni poskrbela. 

Bo v drugem sklopu razkrite več umazanije?

Številni so prepričani, da bo v delih, ki prihajajo ta teden. Natančneje v četrtek, 15. decembra, razkritega več. Predvsem več umazanije in več napadov direktno na kraljevo družino. Predvsem na Harryjevega očeta aktualnega kralja Karla III. in brata princa Williama. Namig za to je že v napovedniku, ki je izšel danes. 

Lažejo, da zavarujejo mojega brata

V eni izmed izjav se Harry namreč dotakne direktno svojega brata. Predvsem dejstva, ki postavlja številna vprašanja. "Z veseljem lažejo, da zaščitijo mojega brata. Nikoli niso bili pripravljeni povedati resnice, da bi zavarovali naju."

S tem lahko Harry namiguje na več stvari, o katerih bi lahko lagali. Od točnih lokacij, kjer se princ William nahaja s svojo družino, do morebitnih nesoglasij znotraj njegovega odnosa z ženo Kate Middleton.

Posneto pred kraljičino smrtjo

Harry in Meghan naj bi sicer v zadnjih mesecih želela spremeniti vsebino dokumentarca, se Netflix s tem ni strinjal. Razlog naj bi bila predvsem kraljičina smrt. Vse izjave in intervjuji so bili namreč podati do meseca avgusta. Britanska javnost pa svojemu princu zameri predvsem dejstvo, da vse skupaj deluje zelo premišljeno in načrtovano. Številni posnetki so namreč stari tudi več kot dve leti in pol. Posneti z namenom, da se jih slej ali prej uporabi. 

prejšnji članek
Hajdi Korošec Jazbinšek izbrala zanimivo dopustniško destinacijo
Svet slavnih
Hajdi Korošec Jazbinšek izbrala zanimivo dopustniško destinacijo
naslednji članek
Čuk Miha Novak jo le redko pokaže, tokrat naredil izjemo
Svet slavnih
Čuk Miha Novak jo le redko pokaže, tokrat naredil izjemo