pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry: Moral sem narediti vse, da zaščitim družino

1. 12. 2022; 06.00
Avtor: K.M.
Nekoč srečna in nasmejana ob pomembnemu možu ... Danes pa naj bi se tega istega moža zelo sramovala

Princ Harry, Meghan Markle foto: Netflix

Netflix je izdal uraden vpogled dokumentarca o princu Harryju in Meghan Markle. Ravno v času, ko sta na uradnem obisku v ZDA tudi William in Kate.

Naslednji teden naj bi dokumentarec tudi uradni izšel, številni pa namigujejo, da se ga najbolj "boji" ravno kraljeva družina. Že v mini napovedniku oziroma v mini vpogledu v vsebino princ in njegova žena namigneta, da bosta povedala vse, saj je, kot pove Meghan, veliko na kocki. "Ali ni najbolj logično, da najino zgodbo poveva midva?" se sprašuje Meghan. Že po ogledu videoposnetka pa je jasno, da bosta z javnostjo delila številne intimne zgodbe, zasebne fotografije in posnetke ter predvsem zgodbo, ki jo javnost do zdaj še ni slišala. 

Zaščita družine

"Moral sem narediti vse, da zaščitim družino," med drugim pove Harry in doda, da nihče ne ve, kaj se dogaja za zaprtimi vrati. Ravno zaradi tega komentarja pa so se oglasili številni oboževalci kraljeve družine, ki poudarjajo, da sta se umaknila ravno zaradi zasebnosti. Torej zaradi ohranitve tega, kar ostaja za zaprtimi vrati. Hkrati pa sta onadva tista, ki se vso to obdobje najbolj javno izpostavljata in ves čas v medijih razkrivata najbolj zasebne stvari. Tako svoje družine, kot družine vsakega izmed njiju. 

Kraljevi obisk

Prikladno pa je video v javnost prišel ravno v času, ko so vse oči usmerjene v princa Williama in njegovo ženo Kate. Ravno včeraj sta namreč pristala v Združenih državah Amerike, kjer naj bi uradno ostala do nedelje. Zaenkrat javno še nihče ni potrdil, ali zanikal, da bi se v tem času brata po pogrebu babice spet srečala. Več o tem si preberite tukaj

prejšnji članek
Anej in Rok Piletič nista pozabila na brata
Svet slavnih
Anej in Rok Piletič nista pozabila na brata
naslednji članek
Rebeka Dremelj s svojim šovom navdušila prestolnico
Svet slavnih
Rebeka Dremelj s svojim šovom navdušila prestolnico