Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anej in Rok Piletič nista pozabila na brata

1. 12. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
BQL, VESELJAK - 1

BQL foto: Veseljak

Čeprav se brat dvojca BQL profesionalno ne ukvarja z glasbo, je vseeno v njuni karieri močno prisoten. Kako sta ga tokrat 'porabila' Anej in Rok Piletič?

Že pred skoraj mesecem dni sta Anej in Rok Piletič javnosti predstavila svoj najnovejši videospot za pesem Denarnica. Ob izidu sta člana dvojca BQL o pesmi povedala: "Sploh v današnjem svetu se zdi, da za srečo potrebujemo ogromno enih stvari in se včasih med izobiljem ponudbe izgubimo. Kar je resnično pomembno za bogato življenje, ni količina evrov v žepu, sreča je v srcu, je v malih stvareh in v medsebojnih odnosih." 

Starejši brat

Zagotovo srečo bratoma Piletič predstavlja tudi povezanost z družinskimi člani. Tudi starejšim bratom Aljažem, ki se je karierno sicer usmeril v druge vode. Čeprav je tudi sam odličen pevec, raje ustvarja s škarjami in glavnikom v rokah. A ga brata vseeno večkrat prepričata, da ju tako ali drugače podpre v glasbeni karieri. Tokrat sta ga recimo porabila v svojem videospotu. 

Poleg Aljaža v videospotu za pesem nastopata tudi njegova izbranka Tina in sin Teo. "Najin najlepši nečak Teo," pa pravita brata BQL. 

prejšnji članek
Denis Avdić vas bo odpeljal na skrivno lokacijo
Svet slavnih
Denis Avdić vas bo odpeljal na skrivno lokacijo
naslednji članek
Princ Harry: Moral sem narediti vse, da zaščitim družino
Svet slavnih
Princ Harry: Moral sem narediti vse, da zaščitim družino