Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Valižanska princ in princesa presenetila z eleganco

10. 12. 2023; 10.44
Avtor: K.M.
Kate Middleton in princ William BAFTA 2023

Princ William in Kate Middleton sta navdušila na rdeči preprogi podelitve nagrad BAFTA. foto: Profimedia

Princ William in princesa Kate sta tokrat navdušila z božično voščilnico svoje družine.

Valižanska princ in princesa sta v soboto zvečer z javnostjo delila letošnjo božično voščilnico, ki je videti, kot da je bila ustvarjena za naslovnico revije. Na črno-belem posnetku, ki ga je modni in portretni fotograf Josh Shinner posnel v Windsorju v začetku letošnjega leta, je petčlanska družina oblečena v ujemajoče bele srajce. Božična voščilnica iz leta 2023 se zelo razlikuje od slik, ki sta jih William in Kate objavila v zadnjih letih.

Princ in princesa ter njuni trije otroci pozirajo okoli žametnega stola, kar spominja na portret lorda Snowdona iz leta 1991, na katerem se je mladi princ William pojavil na črno-belem ozadju. Srednji otrok, osemletna princesa Charlotte, oblečena v kavbojke in platnene čevlje, je upodobljena naslonjena naprej na stol na sredini, medtem ko petletni princ Louis počiva z roko na naslonjalu, očetova roka pa je na njegovi rami. Medtem se bodoči kralj, desetletni princ George, naslanja na svojo mamo Kate, ki z roko objema sinov pas. Princesa nosi srajco z V-izrezom, temne sprane kavbojke, njeni lasje pa so urejeni v valove v slogu 70. let.

Fotografijo je posnel lepotni in modni fotograf Josh Shinner, ki je v preteklosti že delal za medije, kot so Vogue, New York Times in Wall Street Journal, ki je o fotografiranju povedal sledeče. "V veliko veselje mi je bilo fotografirati valižanskega princa in princeso ter njuno družino za letošnji božični portret. Nedvomno je bilo to eno najbolj sproščenih in prijetnih fotografiranj v mojem življenju, zaradi otrok pa imam zdaj povsem nove šale, ki so mi pisane na kožo ..."

prejšnji članek
Vlado Kreslin o odnosu s svojimi otroki
Svet slavnih
Vlado Kreslin o odnosu s svojimi otroki
naslednji članek
Urška Majdič uživa v materinstvu in delu
Svet slavnih
Urška Majdič uživa v materinstvu in delu