Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Urška Majdič uživa v materinstvu in delu

10. 12. 2023; 10.15
Avtor: Revija Lady
Urška Majdič

Urška Majdič je v filmu poskrbela tudi za glasbo foto: Sašo Radej

Urška Majdič svojega sina uči, da pri božičnonovoletnih praznikih na prvem mestu ne gre za darila, temveč za bližino in toplino ter za skupno preživeti čas.

Glasbenica Urška Majdič se veseli prazničnega decembra, saj je po njenem mnenju takrat vedno malo več ljubezni, sočutja in romantike kot sicer. Zelo pa jo motijo petarde, ki so ji grozno stresne, in pretirano vsiljevanje ponudnikov glede obdarovanja. Za svojega štiriletnega sinčka Krisa Maja si želi, da bi tudi on doživel pravljičnost, ki bo vznemirila njegovo domišljijo, obenem pa mu dal pravo sporočilo glede vrednot.

»Za zdaj ima Kris Maj veliko želja, nazadnje me je vprašal, ali lahko prosi Božička, da bi zapadel sneg. (smeh) Za vse mu rečem, naj si zapomni, da bova pisala Božičku. Ta bo potem uresničil eno ali celo več želja, če bo seveda videl, da je priden, da posluša in sodeluje ter skrbi za svoje igračke. Za zdaj ta sporočila zelo lepo delujejo,« razkriva Urška, ki ob materinstvu še naprej pridno ustvarja. Dodaten veter v jadra ji je dal uspeh filma Nekaj sladkega, za katerega je soustvarila glasbo, ki je zdaj na voljo tudi kot soundtrack, saj je ta po uspešnem predvajanju v slovenskih kinematografih spomladi in poleti postal eden najbolj priljubljenih filmov v Makedoniji, zdaj že na hrvaškem Voyu, decembra pa si ga bodo ogledali celo na Japonskem.

prejšnji članek
Valižanska princ in princesa presenetila z eleganco
Svet slavnih
Valižanska princ in princesa presenetila z eleganco
naslednji članek
Član Modrijanov izven zasedbe nudi eno najbolj intimnih storitev
Svet slavnih
Član Modrijanov izven zasedbe nudi eno najbolj intimnih storitev
#obraziavenija
obraziavenija