zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Izredno: Kate Middleton potrdila, da ima raka

22. 3. 2024; 07.07
Avtor: K.M.
Kate Middleton bo morala pokazati kar čim več moči ..

Kate Middleton foto: Profimedia

Britanska princesa se je po tednih govoric oglasila preko videa in potrdila, da se že zdravi s kemoterapijo.

Britanska princesa je preko uradnih kanalov kraljeve družine sporočila, kakšno je njeno zdravstveno stanje. To je resno. Princesa Kate Middleton ima raka in se že zdravi s pomočjo kemoterapije. Številne govorice in napadi preko medijev pa ji pri tem zagotovo ne pomagajo. "Za našo družino so težki meseci. Januarja sem prestala obsežno operacijo. Takrat smo verjeli, da stanje ni rakovo, operacija je bila uspešna, a so kasnejše preiskave pokazale, da imam raka. Predlagali so mi kemoterapijo in trenutno sem v prvi fazi tega zdravljenja," je med drugim pojasnila britanska princesa. 

K temu je še dodala, da je bil za njeno družino to velik šok. "Z Williamom sva delala vse, kar je bilo v najini moči, da bi to predelala in uredila zasebno v dobro naše mlade družine. Kot si lahko predstavljate, je to vzelo nekaj časa, ki sem ga tudi potrebovala, da sem okrevala po večji operaciji in da sem začel z zdravljenjem. Toda kar je najpomembnejše, vzela sva si čas, da sva Georgeu, Charlotte in Louisu vse razložila na način, ki je za njih primeren in jim zagotovila, da bo v redu." 

Kate je še dodala, da ji veliko pomeni predvsem moževa podpora in pa tudi vsa ljubezen, ki jo je prejela s strani javnosti. 

Trenutno je velik pritisk na prestolonasledniku, princu Williamu, saj se zaradi raka hkrati zdravita tako njegov oče, kralj Karel III. kot tudi žena. Po eni strani želi skrbeti za svojo ženo in otroke, po drugi strani pa mora opravljati kraljeve dolžnosti. Video je bil v sredo posnet na posestvu Windsor in v javnost poslan danes, na dan, ko so kraljevi otroci začeli z velikonočnimi počitnicami. Razlog za to se skriva tudi v tem, da se bosta Kate in William na ta način lahko lažje izognila večji medijski pozornosti. 

prejšnji članek
Magnifico o novi vlogi dedka
Svet slavnih
Magnifico o novi vlogi dedka
naslednji članek
Priprave na dopust s štirinožcem
Življenjski slog
Priprave na dopust s štirinožcem