asteroid
Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega igrišča

litijska-stavba
Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, da se iz nas še norčujejo.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

William in Kate navdušila z razigrano družinsko fotografijo

21. 6. 2024; 12.48
Avtor: K.M.
Princ William, Kate Middleton (3)

Princ William, Kate Middleton foto: Profimedia

Valižanski princ William danes praznuje svoj 42 rojstni dan, kar so proslavili tudi z objavo na družbenem omrežju, ki je požela veliko navdušenje.

Na uradnem profilu na Instagramu sta princ William in njegova žena princesa Kate delila čudovito fotografijo, na kateri princ William skupaj s svojimi otroki, princem Georgom, princeso Charlotte in princem Louisom, uživa ob skakanju na plaži. Družinsko razigranost pa je v objektiv spet ujela Kate Middleton, ki se s fotografijo že leta ukvarja ljubiteljsko. Fotografija, ki je nastala v letu 2024, je bila najverjetneje posneta na isti plaži, kot fotografija, ki jo je družina pred dnevi objavila ob dnevu očetov.

V objavi ob fotografiji je bilo zapisano: "Vse najboljše, očka, vsi te imamo tako zelo radi," podpisano z začetnico C, kar je značilno za princeso Kate. Navdušenje oboževalcev kraljeve družine je bilo še posebej veliko zaradi sproščenosti, ki je prikazana na fotografiji, in ki je redko viden element pri britanski kraljevi družini, še posebej pri princu Williamu.

prejšnji članek
Poletna solata z lignji, papriko in čičeriko
Kulinarika
Poletna solata z lignji, papriko in čičeriko
naslednji članek
Julija Veleski pokazala lepo zaobljen nosečniški trebušček
Svet slavnih
Julija Veleski pokazala lepo zaobljen nosečniški trebušček