Svet slavnih
 

Zvezdnik serije komisar Rex: Strastni 55-letnik in ljubezen v troje

4. 7. 2024; 09.00
Avtor: V.M.
gedeon-burkhard

Gedeon Burkhard foto: Profimedia

Gedeon Burkhard je včeraj slavil 55. rojstni dan. Igralec uživa življenje z dvema ženskama in se ne ozira na to, kaj si mislijo drugi. Življenju v troje se je pridružila tudi njegova mama.

Igralec Gedeon Burkhard je eden izmed inšpektorjev, ki so ustvarjali nekoč zelo popularno serijo Komisar Rex. Nemškega ovčarja, ki je pomagal preiskovati zločine, še rajši pa pomlatil kakšen sendvič, se zagotovo spomnite. Kaj pa Gedeona? Tudi, kajne? Igralec je minuli dan dopolnil 55. let, voščili pa sta mu kar dve srčni izbranki. Minulo leto je namreč odškrtnil vrata v svojo zasebnost, in javnosti razkril, da je v ljubezenskem razmerju z dvema srčnima izbrankama. A če ste pomislili, da se z njima srečuje ločeno, boste v nadaljevanju še bilj presenečeni. Vsi trije namreč živijo skupaj v Berlinu, k njim pa se je preselila celo Gedeonova mati.

Gedeon Burkhard s svojima partnerkama, Sascho Veduto (desno) in Anno Britt Dittmar foto: Profimedia

»Ne gre samo za spolnost, ampak za uravnoteženo in globoko povezanost v vseh pogledih,« je pojasnil igralec za nemško revijo Bunte ter priznal, da je zaljubljen v dve ženski, Sascho Veduta in Ann-Britt Dittmar.

Kaj pa njegova mati? No, Gedeon je razložil, da je imela sprva veliko pomislekov glede njegovega razmerja v troje, kasneje pa se je zgodilo nekaj nepredstavljivega, k njim se je namreč celo preselila. »Ne morete si predstavljati, da se je moja mama, ki ni bila vedno navdušena nad mojima dekletoma, zaljubila v obe,« je dejal igralec.

Gedeon je tudi sicer precej sproščen človek, na družbenem omrežju pogosto deli utrinke uživaškega življenja, med katerimi so tudi takšni, kjer ne nosi oblačil ...

prejšnji članek
MasterChef: Jure o drugi plati slavne kuharije
Resničnostni šovi
MasterChef: Jure o drugi plati slavne kuharije
naslednji članek
Botri: Zakonca Gotovac, ko kamere ugasnejo
Svet slavnih
Botri: Zakonca Gotovac, ko kamere ugasnejo

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.