Svet slavnih
 

Tako strasten je Dejan Dogaja

3. 7. 2024; 18.00
Avtor: A.S.
Dejan Dogaja na potepu z Leo na Šmohorju, kjer bo 13.7. prireditev Laško Gremo v hribe

Dejan Dogaja na potepu z Leo. foto: Lea Mederal Gams

"Rad dobro jem, dobro pijem in se dobro ljubim. Da energija in pot špricata na vse strani!," je pojasnil Dejan Dogaja, ki se ima najbolje v življenju doslej!

Dejan je doma v Laškem in pravi, da je lokalpatriot. Z Leo sta šla na Šmohor, kjer bo v soboto, 13.julija, prireditev Laško Gremo v hribe. Dejan obljublja, da bo tam super žur! Za to bodo poskrbeli Saša Lendero, Gadi, in njegov Dejan Dogaja Band. Svoje značilne lase je Dejan podaril v dobrodelne namene, njegova pokončna "čupica" oziroma pokončen šop las je zdaj preteklost, pravi, da je tudi že malo prestar za te norčije. Na desno roko si je dal vtetovirati podobo svojega sedanjega dekleta. Ko ga je Lea vprašala, kaj bo storil, če med njima poči, je Dejan mirno odgovoril, da bo tatu pustil tam, kjer je, za spomin.

"Če bi bil s tabo, bi pa tebe vtetoviral na drugo roko," se je pošalil. Če bi si moral izbrisati vse tatuje in pustiti samo enega, bi pustil prav tega, z dekletom. Dejanov življenjski slog je takle: "Rad dobro jem, dobro pijem in se dobro ljubim. Da energija in pot špricata na vse strani!" V življenju je Dejan, ki svetuje vsem, da je treba uživati življenje in to zdaj, preizkusil že mnogo adrenalinskih reči: splezal je na trboveljski dimnik, najvišji v Evropi, skočil s padalom iz aviona in z Vogla, rad bi se pa tudi potapljal, čim globlje. Treba je delati bedarije", je prepričan Dejan. Zna pa se tudi umiriti, počivati na kavču, gledati filme in serije na Netflixu, si privoščiti savno. Za Dejana je največji uspeh doslej to, da je ubral samostojno glasbeno pot in ustanovil Dejan Dogaja Band. Z njim bo v soboto, 13. julija nastopil tudi na prireditvi Laško Gremo v hribe na Šmohorju. Pridite, veselo bo!

Oddaja Potep z Leo je na sporedu Aktual TV vsak torek ob 20.00. V naslednji, 9. julija, bo gostja Saša Lendero, ki bo povedala marsikaj o sebi in svojem življenju, in tudi Saška bo z nami na Šmohorju 13. julija!

prejšnji članek
Kaj se zgodi, ko imate strto srce?
Zdravje
Kaj se zgodi, ko imate strto srce?
naslednji članek
Tako ga žura Dejan Vunjak
Svet slavnih
Tako ga žura Dejan Vunjak

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.