Kris Jenner
Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

rok snežič
Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji financer SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ponesrečena Planetova voditeljica že prestala operacijo

3. 7. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
Katarina Braniselj

Katarina Braniselj foto: revija zvezde

Planetovi voditeljici Katarini Braniselj se je življenje obrnilo na glavo. Čeprav se bo od aktivnega življenja za nekaj časa poslovila, je seveda najpomembnejše to, da je sploh preživela.

Voditeljica informativne oddaje Planet 18 Katarini Braniselj je spletno publiko šokirala z objavo iz bolniške postelje, od koder se je javila med čakanjem na operativni poseg. »Tri dni nestuširana, vsak wc je 'potnih' 15 minut bolečega premikanja v stezniku (razdalja 15 m), žejna, ker ne smem, lačna, ker ne smem, čakam na operacijo. Hvaležna, da sem živa in imam vse možnosti, da bom čez leto spet tekla. Pred tem pa še kaj drugega, da telo ne pozabi, da v njem živi duh športnice,« je povzela dogajanje Katarina, ki svoj zasebni čas rada namenja gibanju, zlasti veliko ji pomeni tek in udeležbe na maratonih.

In kaj se je pravzaprav pripetilo, da voditeljica trpi tako hude bolečine? Po neuradnih informacijah v medijih je voditeljico med kolesarjenjem zbil voznik in pobegnil. Izjavo o dogodku nam bodo s Planeta še sporočili, so nam pa zaupali, da je Katarina že prestala operacijo.

Katarina Braniselj je tekačica

Katarina Braniselj je tekačica foto: revija zvezde

prejšnji članek
Rebeka Dremelj ima doma abrahamovca
Svet slavnih
Rebeka Dremelj ima doma abrahamovca
naslednji članek
Zaljubljeni Dejan Dogaja presenetil z avtorsko poročno balado
Svet slavnih
Zaljubljeni Dejan Dogaja presenetil z avtorsko poročno balado