Kris Jenner
Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

rok snežič
Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji financer SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaljubljeni Dejan Dogaja presenetil z avtorsko poročno balado

3. 7. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
dejan dogaja 1

Dejan Dogaja in Taja Padežnik foto: Sven Martič

Ste že zasledili nežno poročno balado, s katero se je Dejan Dogaja predstavil v povsem novi luči? "Verjamem, da takšne pesmi od mene marsikdo ni pričakoval," je dejal glasbenik, ki je prvič sam napisal melodijo in besedilo. No, pravzaprav je slednje storil že pred šestimi leti. Zakaj je toliko časa trajalo, da je prišla med vas?

Dejan Dogaja je minuli dan s svojim bendom predstavil novo skladbo in videospot za pesem Obljubim. Gre za nežno poročno balado, ki sicer ni značilna za njegov stil ustvarjanja glasbe,  a mu preprosto veliko pomeni.

Dejan v studiu foto: Sven Martič

"Ta pesem je stara približno šest let. Takrat smo posneli tudi prvi demo posnetek, potem pa se iz tega ni zgodilo nič. Vsake toliko časa sem se spomnil nanjo in jo komu pokazal, saj sem sprva želel, da bi jo posnel kakšen narodnozabavni ansambel, potem pa sem jo letos v začetku pomladi še enkrat pokazal svoji ekipi in se odločil, da jo bomo posneli mi. Če sem iskren, od te pesmi ne pričakujem popolnoma ničesar. Vem, da to ni moj stil glasbe, ampak sem jo preprosto moral posneti in izdati, ker je vendarle moja edina avtorska pesem do zdaj in sem tako ali drugače na izdelek zelo ponosen. Upam, da bo všeč tudi vam," je strnil misli Dejan in dodal, da se bo v prihodnje še kdaj lotil večkrat lotil pisanja avtorske pesmi.

Kdo pa je čedna temnolaska, ki ga spremlja v videozgodbi? Poročno balado je skupaj z Dejanom odpela Taja Padežnik, ki se je Dejan Dogaja bendu kot back vokalistka pridružila v začetku letošnjega leta. Temnolasa lepotica iz Laškega, ki na odru kar žari, priznava, da na nastopih z "DOGAJA" ekipo vedno bolj uživa.
prejšnji članek
Ponesrečena Planetova voditeljica že prestala operacijo
Svet slavnih
Ponesrečena Planetova voditeljica že prestala operacijo
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Čudijo se, ker še ni imel dekleta
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Čudijo se, ker še ni imel dekleta
#nasazenazenska
nasazenazenska