Svet slavnih
 

Kako porabiti ostanke jajc?

11. 4. 2020; 14.00
Avtor: K.M.
polnjena jajcka tuna

Polnjena jajčka foto: Arhiv

V času velikonočnih praznikov se hitro zgodi, da pripravimo preveliko količino trdo kuhanih jajc. Kako te porabiti? Za vas imamo preprost recept za okusna polnjena jajčka.

Pikantna jajčka s tunino in kaprami

Sestavine za 12 kosov:
6 v trdo kuhanih jajc
1 mala pločevinka tunine
2 ali 3 sardelni fileji
1 mlada čebulica
2 žlici v kisu vloženih kaper
1 ščep popra

Priprava:
V trdo kuhana jajca olupimo in prerežemo ter vzamemo ven rumenjake.
Tunino dobro odcedimo in jo s štirimi
rumenjaki, tremi žlicami narezane čebulice in kaprami zmiksamo. Nazadnje
nadev začinimo še s poprom in z njim
napolnimo jajčka.

prejšnji članek
Adrenalinsko potovanje Jana Kovačiča
Svet slavnih
Adrenalinsko potovanje Jana Kovačiča
naslednji članek
Ljubiteljski vinogradnik Jernej Kuntner
Svet slavnih
Ljubiteljski vinogradnik Jernej Kuntner

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.