zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj Marijani ni več do vodenja priljubljenih šovov?

17. 8. 2022; 11.00
Avtor: V.M.
marijana-batinić

Voditeljica šova Marijana Batinić foto: RTL

Marijana Batinić velja za najbolj priljubljeno hrvaško voditeljico resničnostnih šovov. A tega poglavja v svojem življenju ima sedaj dovolj. Vas zanima zakaj?

Hrvaška voditeljica Marijana Batinić je za tportal.hr pojasnila, da veliko bolj uživa v pogovorni obliki oddaj, kjer ima več svobode, neskončne možnosti, hkrati pa bolj čuti utrip sogovornika in njegovo zgodbo.

»Trenutno najmanj uživam v snemanjih na terenu, čeprav sem na tem področju pričela delati in na terenu pustila svoje srce. Utrujena sem od nenehnih potovanj. Sedaj sem v tistih letih, ko mi bolj odgovarja fotelj v studiu, kot pa avtomobilski sedež – skoraj vse svoje televizijsko življenje sem namreč preživela v avtomobilu ali kombiju kot novinar, producent ali voditelj. V mlajših letih je to čudovito, a z leti si po snemanju želiš vrnitve v topel dom. Snemanja po hudem mrazu ali na temperaturah 40 plus so, upam, za menoj, čeprav vsakemu mlademu novinarju priporočam, da naj krene po tej poti, če le ima možnost,« je strnila svoje misli Marijana in zaključila, da ji bo ne glede na trenutne občutke prehojena pot ostala v lepem spominu.

»Potovanja so mi razširila obzorja, me obogatila in predstavila gledalcem iz različnih krajev. Uživala sem v vsakem trenutku, priznam pa, da mi je danes ljubši studio.«

prejšnji članek
Film Elvis požel neverjeten uspeh
Kultura
Film Elvis požel neverjeten uspeh
naslednji članek
Najini mostovi: Igralka presrečna, oklestila je 20 kilogramov
Svet slavnih
Najini mostovi: Igralka presrečna, oklestila je 20 kilogramov