Ana Tavčar foto: ZEN
»Morda lahko prihranimo tudi s tem, da preprosto manj kupujemo – vsega, denimo živila so res precej dražja, hkrati pa še vedno zavržemo ogromno hrane. Verjetno imate v tem trenutku v hladilniku kakšno živilo s pretečenim rokom uporabnosti, pa bo šlo v smeti. Potem napol prazne embalaže, ki se nabirajo in ne porabimo vsega. To, da mečemo hrano stran, je globalni problem, spomnim se, ko sva se pogovarjali z Valentino Smej Novak – ona prav uči, kako kuhati tako, da res ničesar ne vržemo stran. Se splača! Za skupno dobro! Potem pa obleke – sama denimo varčujem tako, da kupujem izključno trajnostno. Torej kose, ki bodo večni, iz naravnih materialov, tako se izognem tudi dodatnim nepotrebnim nakupom. Omara je bolj prazna, ampak bolj v stilu,« je voditeljica Ana Tavčar zaupala reviji Jana.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.