nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Suzana Perman zamudila prve sinove korake

20. 5. 2023; 10.07
Avtor: Lady
Suzana Perman

Suzana Perman foto: Promocijski material

Suzana Perman je izkušena novinarka in voditeljica, ki je za čas porodniškega dopusta zamenjala Nušo Lesar v oddaji Svet na Kanalu A. Pred časom pa je tudi sama postala mama.

Pred petnajstimi meseci je Suzana Perman televizijo zamenjala za plenice, saj je postala ponosna mamica sinčku Liamu. Porodniški dopust jo je zelo umiril, z Liamom in enoletno kokeršpanjelko Honey so veliko časa preživeli v naravi, tudi dvakrat dnevno so odšli na sprehod, ne glede na vreme. »To obdobje je bilo po preveč letih divjanja po parlamentu z mikrofonom v roki verjetno tudi najlepše, najbolj srčkano in hkrati najmirnejše v mojem življenju. Liam je radoveden, prikupen, energičen, igriv, včasih tudi precej naporen 15-mesečnik. Zelo rad se smeji, vriska, posluša pravljice, pesmice, pleše, se igra s kockami, z žogo in se vozi s triciklom ter poganjalčkom. Najljubši besedi sta mu mama in ata, zelo rad kaže s prstom na vse, kar mu je všeč. Imamo pa vse večje boje s previjanjem in hranjenjem, obojemu se trmasto upira. Zadnje mesece med uspavanjem pogosto zaspim pred njim,« se zasmeji mamica in deli zanimivo anekdoto o tem, kdaj je Liam shodil:

»Ravno na ponedeljek, ko sem prvič vodila oddajo Svet, nekaj minut pred 18. uro. Vse leto sem bila nenehno z njim, shodil pa je ravno, ko me ni bilo zraven. Od babice in dedka sem prejela posnetek in nisem vedela, ali naj se smejem ali jokam. Bila sem noro ponosna in navdušena, kar mi je zagotovo dalo optimizem, zagon in moč, da sem oddajo odvodila brez treme. Z Liamom sva tisti ponedeljek oba shodila.«

prejšnji članek
Danes si v središču Ljubljane postrezi s semeni sončnic
Moda&Lepota
Danes si v središču Ljubljane postrezi s semeni sončnic
naslednji članek
Ali je Katarina Čas od hollywoodske kariere pričakovala več?
Svet slavnih
Ali je Katarina Čas od hollywoodske kariere pričakovala več?