Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne boste uganili, kje sta uživala člana Joker Out

18. 8. 2023; 06.43
Avtor: K.M.
Jan Peteh in Bojan Cvjetićanin

Člana zasedbe Joker Out Jan Peteh in Bojan Cvjetićanin so mnogi obiskovalci prosili za skupni posnetek, glasbenika pa sta vsem ugodila. foto: Mediaspeed

Tukaj smo ujeli Jana Peteha in Bojana Cvjetićanina iz skupine Joker Out.

Kljub številnim nastopom in obveznostim sta si glasbenika Jan Peteh in Bojan Cvjetićanin vzela nekaj časa za lastne interese in se tudi sama udeležila prav posebnega dogodka. V sredo smo ju namreč skupaj ujeli v samem središču Ljubljane, kjer sta se udeležila dogodka oziroma koncerta čarobne glasbe iz Harryja Potterja v Križankah. Danielle Tabor, ki je v prvih treh filmih o čarovniku Harryju Potterju upodabljala Angelino Johnson.

O predstavi

Čarobna glasba k filmski upodobitvi fantazijskih romanov pisateljice J. K. Rowling je z odra Križank zvenela v obliki edinstvenega koncertnega večera z zvezdniškimi solisti, Orkestrom in zborom Magical Film. Program vključuje filmsko glasbo s petimi oskarji nagrajenega legendarnega skladatelja Johna Williamsa (prvi trije filmi), kot tudi Patricka Doyla (četrti film), Nicholasa Hooperja (peti in šesti film) in Alexandra Desplata (sedmi in osmi film) ter glasbo iz predstave Harry Potter in otrok prekletstva.

Poslušalci so doživeli najpomembnejše glasbene trenutke Harryja Potterja, kot so Hedwigina tema, Bradavičarkina himna, Dumbledorjevo slovo in Lilijina tema, medtem ko so koncert vizualno popestrili čarobni svetlobni in laserski učinki. Dogodek je povezovala zvezdniška gostja, britanska igralka originalne zasedbe, Danielle Tabor, ki je znana po svoji vlogi Angeline Johnson v prvih treh filmih franšize.

prejšnji članek
Slovenski glasbenik pri 22 drugič postal očka
Svet slavnih
Slovenski glasbenik pri 22 drugič postal očka
naslednji članek
Pri poletni negi kože ne delajte teh napak
Moda&Lepota
Pri poletni negi kože ne delajte teh napak