pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kam je Klemen Bučan na medene tedne odpeljal svojo ženo

22. 8. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Klemen Bučan, medeni tedni

Klemen in Lejla sta že v tujini. foto: Profimedia in M24

Po ponedeljkovi poroki prejšnji teden, je ta teden čas za krajši dopust. Kam sta se odpravila zakonca Bučan?

Klemen Bučan in njegova Lejla Kekić Bučan sta po desetletju razmerja pretekli praznični ponedeljek doživela svoj sanjski dan, poroko, ki je potekala v Ljubljani ali natančneje nad Ljubljano. Več o njunem sanjskem dnevu si lahko ekskluzivno preberete v jutrišnji številki revije Lady, kjer lahko najdete tudi prav poseben poročen album. Mi pa smo medtem odkrili, kam sta se po poroki odpravila na "medene tedne". 

Klemen je namreč na družbenem omrežju že delil utrinke z grškega otoka Karpathos, ki se nahaja v Egejskemm morju. Za Klemna in Lejla to ne bodo pravi medeni tedni, saj so z njima tudi sin Kasper ter prijatelji. Skupaj tako že odkrivajo skrivne plaže, uživajo v grški kulinariki in predvsem odkrivajo radosti bivanja na grškem otoku. Po naših informacijah naj bi se se par kmalu na za zdaj še neznani kraj odpravil tudi sam. 

Karpathos je sicer eden izmed najlepših otokov v Egejskem morju, del grškega otočja Dodekanez. S svojimi čudovitimi plažami, tradicionalnimi vasmi in bogato kulturo je priljubljena destinacija za turiste. Otok je znan po ohranjenih običajih in festivalih, ki odražajo bogato zgodovino in dediščino. Gorska pokrajina in kristalno čisto morje ponujata nešteto možnosti za pustolovščine in sprostitev. Priljubljen je tudi med kajtarji, surferji in drugimi ljubitelji adrenalina. 

prejšnji članek
Slovenec v finalu tekmovanja najbolj priljubljenega Youtuberja MrBeasta
Svet slavnih
Slovenec v finalu tekmovanja najbolj priljubljenega Youtuberja MrBeasta
naslednji članek
Igralec Botrov pomagal po poplavah v Sloveniji
Svet slavnih
Igralec Botrov pomagal po poplavah v Sloveniji