nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Presenečenje: H Čukom se je vrnil Vinko Cankar

27. 8. 2023; 11.31
Avtor: K.M.
2_vinko cankar cd

Vinko Cankar foto: agencija Ekskluziv

Obiskovalci včerajšnjega koncerta Čukov v Semiču so bili presenečeni, ko se je na odru pojavila zasedba v sestavi iz leta 2017.

Čuki so včeraj opoldne nastopili v Planici, kjer so zaključili letošnjo sezono dogodkov Gremo v hribe. Na odru je takrat z njimi še stal Miha Novak, a so že med nastopom povedali, da je to veliko presenečenje, saj s partnerko Leo Slapar pričakujeta otroka. Ta pa bi lahko na svet privekal vsako možno minuto. Med nastopom so se celo pošalili, da bodo Leo pripeljali do Jesenic, če bo med Mihovo odsotnostjo doživela popadke, da bosta tako vsak naredila pol poti. 

Vseeno pa se je Miha odločil, da bo večerni nastop v Semiču na občinskem zaključku poletja izpustil. Namesto njega pa je na odru stal kar legendarni Vinko Cankar, ki ga je Miha leta 2017 tudi nadomestil. Vinko se je takrat odpravil v pokoj, s Čuki pa je vsake toliko še stal na odru, predvsem ob večjih prelomnicah. Prepričali smo, da udeleženci koncerta niso bili pretirano razočarani. Hkrati pa upamo, da nam Miha kmalu sporoči veselo novico. 

prejšnji članek
Igralec Miha Rodman je pozoren soprog
Svet slavnih
Igralec Miha Rodman je pozoren soprog
naslednji članek
Slovenska voditeljica dahnila usodno 'da'
Svet slavnih
Slovenska voditeljica dahnila usodno 'da'