državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Klemen Bučan razkril podrobnosti sanjske poroke

3. 9. 2023; 10.00
Avtor: NS/Lady
klemen bucan 3

Lejla in Klemen foto: revija zvezde

Kar na praznični ponedeljek, 14. avgusta, sta si večno zvestobo obljubila voditelj Klemen Bučan in njegova dolgoletna izbranka Lejla.

Da je bila njuna poroka, ki je trajala do zgodnjih jutranjih ur, res popolna, je poskrbela kar nevesta sama, ki je po novem gospa Bučan. »Prav gotovo so bili dnevi in tedni pred poroko bolj stresni zanjo … no, pa tudi zame, ker sem jo moral prenašati. (smeh) Ampak jo razumem, želela je narediti vrhunsko in to ji je tudi več kot uspelo, seveda s pomočjo nekaterih prijateljic, njena priča Emina je veliko pomagala, pa Tina, Domen, ki je naredil vse dizajne, Tin je pomagal in družina, za glavne stvari in koordinacijo pa je poskrbela Lejla. Dan pred poroko, ko je bilo vse pripravljeno, sva se prvič spogledala in rekla: ‘Zdaj se pa končno veseliva, kajne? Se? Se!’ Želela sva si predvsem to, da se bodo vsi imeli dobro in da bodo sproščeni,« je o poroki za revijo Lady povedal Klemen.

Poročno slavje je bila mešanica tradicije in sodobnosti. »Nekaj vmes, tudi šopek se je metal, nevesto pa so ugrabili ‘na pol’, ker je njena priča vsem zagrozila, da naj tega ne počnejo, in potem ko sta se dve dami odločili to vseeno narediti, je posredovala. Nevesta je bila hitro na - zaj, mogoče je ni bilo kakih pet minut.« (smeh)

Med svati je bilo tudi nekaj znanih obrazov: Mitja Okorn, ki je mož Lejline sestre, komik Tin Vodopivec, prva dama Kolesa sreče Nataša Naneva, zakonca Rok in Tjaša Perko, komika Mladen Pahović in Klemen Mauhler ter nogometaš Nemanja Mitrović iz NK Maribor. »Vse je bilo tako, kot sva si zamislila. Priznam, da sem se sam pri sebi malo bal, da se ne bova mogla popolnoma sprostiti, ampak po večerji, ob prvem plesu, ki je bil res vrhunski, sva ugotovila, da je res vse super, in sva res začela uživati, kar je trajalo do jutra.«

prejšnji članek
To je Boštjanu Romihu na prvi dan šole zakuhala mama
Svet slavnih
To je Boštjanu Romihu na prvi dan šole zakuhala mama
naslednji članek
Koga ljubijo slovenski košarkarji?
Svet slavnih
Koga ljubijo slovenski košarkarji?