sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Koga ljubijo slovenski košarkarji?

3. 9. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Žene slovenskih košarkarjev

Žene in dekleta slovenskih košarkarjev foto: Arhiv

To so lepotice, ki jih ljubijo naši košarkarji!

Zagotovo ni skrivnost, koga ljubi Luka Dončić. Ta je kar nekaj let že v razmerju z modelom in manekenko ter pa tudi poslovno žensko Anomario Goltes, ki se je z njim tudi preselila v Združene države Amerike. Parček se pozna še iz najstniških let, ko se je tudi začelo njuno razmerje. Pred tedni pa sta se tudi zaročila na Bledu. Anamaria je zadnja leta sicer umaknjena bolj v ozadje, Luki pa pomaga voditi tudi njegovo dobrodelno organizacijo. 

Jaka Blažič je pred petimi leti pred oltar popeljal svojo Veroniko. Leta 2020 pa sta se razveselila tudi rojstva hčere. Leta 2018 se je poročil tudi Klemen Prepelič. S Tamaro sta se razveselila tudi rojstva sina Tea, ki v začetku avgusta praznoval že tretji rojstni dan. Marca letos pa se je družini pridružil že drugi sin Stefan, ki ga je Tamara rodila v španski Valenciji. Tudi Gregor Hrovat je ljubezen našel v pravi lepotici. Že nekaj let je srečen v objemu Kaje Voglar, ki je letos poleti po porki svojemu priimku dodala še priimek Hrovat. Več o njunem sanjskem dnevu najdete TUKAJ

Žiga Dimec je od leta 2018 poročen z blogerko in vplivnico Adrijano Dimec, v razmerju pa sta se že razveselila rojstva dveh otrok, sina Maksa in hčerkice Aurore. Adrijana je moža in reprezentante spremljala tudi na Japonskem. Svojo srečo je našel tudi Jakob Čebašek. S svojo Tjašo se je poročil leta 2017, v zakonu pa sta se že razveselila rojstva dveh otrok. Devet let je srečno poročen tudi Zoran Dragić, v zakonu s Svetlano sta se mu rodila sin in hči. 

prejšnji članek
Klemen Bučan razkril podrobnosti sanjske poroke
Svet slavnih
Klemen Bučan razkril podrobnosti sanjske poroke
naslednji članek
Botri: Med igralci so tudi Stipanovi učenci
Svet slavnih
Botri: Med igralci so tudi Stipanovi učenci