podgana
Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo podgane

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Potep z Leo: Nekateri znani se povabilu v hribe uprejo

8. 9. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
lea-mederal-gams

Lea Mederal Gams foto: Osebni arhiv

Lea Mederal Gams je v svoji oddaji Potep z Leo gostila obilo znanih obrazov. A klepet med premagovanjem korakov v klanec ne diši prav vsem povabljencem ...

Lea Mederal Gams se je v zadnjih letih javnosti počno prikupila s svojimi pohodniškimi oddajami, tako na televiziji kot na spletu. Zdaj pa je uradno znano, kam se njena oddaja seli.  Oddaja Potep z Leo prihaja na spored Aktual TV v torek, 12.septembra, ob 20.00, in na TV Veseljak Golica v četrtek, 14.septembra, ob 20.00. Njen prvi gost na Aktual TV bo Klemen Bunderla. On najbrž ne bo zadihan, saj je vajen hoje v hribe še od Aktualovih in Veseljakovih akcij Gremo v hribe.

Pa se kdaj pripeti, da kdo njeno povabilo v hribe zavrne? »O, seveda je bilo kar nekaj Slovencev, ki jih nikoli ne bi spravila v hribe. Nekateri imajo tak odpor, da nočejo hodit niti 30 minut, a nič hudega, grem pa s takimi, ki jim ni odveč, da se malo spotijo,« se prav nič ne jezi Lea. In nadaljuje: »Vzponi so včasih res kar zelo naporni, a ravno takrat se gostje najbolj odprejo in sprostijo. Mislim, da je ravno to čar oddaje. Gre za sproščen koncept, kot bi se pogovarjala dva prijatelja, ki hodita v planine. Ni zraven motečega snemalca, saj snemam jaz, ni umetnega studijskega okolja ... Prav zato se gostje bolj odprejo in razgovorijo. Mislim pa, da so toliko sproščeni tudi zato, ker se družimo praktično ves dan in vidijo, da jih nočem nič hudega,« se malce nasmeje Lea.

Lea Mederal Gams

Lea Mederal Gams foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Jože Potrebuješ želel postati pilot
Svet slavnih
Jože Potrebuješ želel postati pilot
naslednji članek
Leto dni po smrti Elizabete II.: Nepremagljiva monarhinja britanske krone
Svet slavnih
Leto dni po smrti Elizabete II.: Nepremagljiva monarhinja britanske krone