Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mitja Okorn skoraj zamudil prijateljevo poroko

17. 9. 2023; 05.00
Avtor: NS/Lady
Režiser Mitja Okorn in njegova srčna dama Anita Kekić

Režiser Mitja Okorn in njegova srčna dama Anita Kekić. foto: Marko Delbello Ocepek

Na Poljskem priljubljeni filmski režiser Mitja Okorn je zaradi težav z letalom skoraj zamudil poroko svojega prijatelja Klemna Bučana in svakinje Lejle.

V tujini cenjeni filmski režiser Mitja Okorn, ki je lani dahnil usodni da srčni izbranki Aniti, je bil pred dnevi, eno leto pozneje, gost na pravljični poroki Lejle in Klemna Bučana. Filmski ustvarjalec je namreč poročen z Lejlino sestro, zato nikakor ni smel manjkati na novi poroki v družini, hkrati pa je tudi dolgoletni Klemnov prijatelj. Nedavna poroka, s katere smo ekskluzivne fotografije zakoncev Bučan objavili v prejšnji številki, pa je imela manjši zaplet. Eden od svatov nam je zaupal, da je Mitja, ki že vsa leta, odkar je zapustil Slovenijo, živi in dela na Poljskem, skoraj zamudil poročni obred, saj je imelo letalo iz Poljske v Ljubljano zamudo.

»Mitja je moral leteti v Zagreb in potem priti v Slovenijo. Imel je res veliko sreče, da mu je uspelo priti pravočasno. Je pa zato kot edini svat na poroko vkorakal v kratkih hlačah. (smeh) Ampak se mu je uspelo pravočasno preobleči na sami lokaciji, da je lahko proslavil ljubezensko zgodbo svakinje in prijatelja,« nam je zaupal svat na poroki zakoncev Bučan, ki te dni uživata v Grčiji.

prejšnji članek
Eva Breznikar uživa na svojem vrtu
Svet slavnih
Eva Breznikar uživa na svojem vrtu
naslednji članek
Kako se soočiti z občutkom ljubosumja
Zdravje
Kako se soočiti z občutkom ljubosumja