oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ekskluzivni posnetki: Basi poroko odpovedal, a fantovščino vseeno doživel

8. 9. 2023; 12.38
Avtor: K.M.
LUKA BASI-6

Luka Basi z novo pesmijo Momačka predstavlja tudi svoj drugi album. foto: Neo Visuals

Fantovščina pevca je potekala približno dva meseca pred nesrečnim dogodkom, zaradi katerega je odpovedal poroko. Zdaj je z oboževalci delil skrivne in zasebne posnetke, ki so nastali na ta dan.

Luka Basi in njegova dolgoletna izbranka Nastja Gabor bi se morala poročiti v začetku meseca avgusta, a je tik pred datumom njune poroke Slovenijo zajela huda katastrofa. Poplave so zajele tudi njuno domačo Koroško, kjer živijo tudi njuni prijatelji in družinski člani. Zato niti ni bilo presenetljivo, ko sta nam petek pred poroko sporočila, da le.to prestavljata. Več o njuni odločitvi lahko najdte tukaj >>KLIKNITE<<

Tako Luka kot Nastja pa sta fantovščino in dekliščino doživela že tedne pred tem, ko sta bila še 110 % prepričana v to, da poroka bo. Občutke s svoje fantovščine pa je priljubljeni glasbenik izlil v pesem Momačka (hrvaški prevod za besedo fantovščina). Še več, s svojimi oboževalci je v videospotu za pesem delil številne zasebne posnetke, ki so nastali tako v središču Ljubljane kot tudi na hrvaškem otoku Pagu, kjer se je Luka zabaval s svojimi najbližjimi prijatelji. Besedilo pesmi je sicer spisal Nenad Ninčević, pod glasbo pa se podpisuje Raay. 

Novo pesem pa lahko oboževalci najdejo na glasbenikovem drugem albumu Anđeo i vrag, ki je izšel danes. Na njem je tudi pesem Anđeo i vrag, ki je hrvaška različica velike uspešnice in Lukove sploh prve pesmi v slovenskem jeziku Skrito v raju. Na albumu so seveda tudi številne druge že znane uspešnice ter tudi nekaj novih pesmi. "Ne vem, kdo je bolj navdušen – tisti, ki mi že nekaj časa pišejo, kako si želijo nov album in bodo slišali tako mega uspešnice kot pet novih skladb, ali jaz, ker jih končno lahko predstavim! Drugi album je kot drugi otrok; veš, kaj pričakovati, a te vseeno vsakič nekaj preseneti," je ob tem povedal Basi. 

V videospot je ujel številne posnetke, ki so se dogajali na dan njegove fantovščine. foto: Neo Visuals

K temu pa je še dodal: "Ko sem izdal svoj prvi album, sem mislil, da ne more biti bolje. Zdaj pa tukaj, z drugim albumom v rokah in nasmehom do ušes, se sprašujem, kaj vse še sledi. 'Anđeo i vrag' ni samo zbirka pesmi, je del mene, ki sem ga pripravljen deliti z vami. In, verjemite mi, ko rečem, da to še ni vse – pripravite se na nore ritme, ki vam bodo ogreli to jesen in zimo!"

Njegove hite boste zelo kmalu lahko slišali tudi v živo, na tradicionalnem koncertu v ljubljanskih Križankah. Na prizorišče se Luka vrača že tretjič in sicer že v petek, 15. septembra. Koncert Spektakel duetov bo potekal od 20. ure dalje. Vstopnice pa si lahko zagotovite TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
RECEPT: Počasi pečen češnjev paradižnik
Kulinarika
RECEPT: Počasi pečen češnjev paradižnik
naslednji članek
Cvetje na delovnem mestu
Moda&Lepota
Cvetje na delovnem mestu