nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je zadnji uradni posnetek Saša Hribarja pred smrtjo

9. 9. 2023; 09.27
Avtor: K.M.
Sašo Hribar, Radio Ga Ga

Sašo Hribar v svoji zadnji oddaji, v petek, 8. septembra, nekaj ur pred smrtjo. foto: RTV Radio Ga Ga

Ne da bi vedel, je odvodil še zadnjo svojo oddajo Radia Ga Ga, nato pa se je nekaj ur kasneje, na petek, za vedno poslovil. To je njegov zadnji uradni posnetek in to so njegove zadnje uradne besede.

Sašo Hribar je več kot 30 let ustvarjal in vodil oddajo Radio Ga Ga, v kateri je v 33 letih ustvaril številne imitacije in močno zaznamoval slovensko sceno satire. Tako je bilo tudi včeraj, le nekaj ur pred njegovo smrtjo, ko je nevedeč za to, kar bo sledilo, z iskrenostjo in dobro mero humorja še zadnjič izpeljal še zadnjo oddajo svojega življenjskega projekta. Ob njem so bili tudi Tilen Artač, Jure Mastnak, Nejc Mravlja, Valentina Plaskan, Aleksander Pozvek in Marko Cirman. Vsi so na Saša gledali kot na svojega mentorja in vsi ga bodo v spominu ohranili takšnega, kot si je zaslužil. Nasmejanega za svojim mikrofonom. 

V oddaji z naslovom Vsi novi, vsi lepi je legendarni radijski in televizijski voditelj ter satirik izgovoril tudi svoje zadnje javne besede. "Martina splača se, splača se." Posnetek zadnje oddaje Radio Ga Ga s Sašem Hribarjem si lahko ogledate TUKAJ >>KLIKNITE<<. Sašo je sicer pred leti, ko je praznoval svoj 60. rojstni dan, za revijo Jana povedal sledeče. "Zdaj, ko imam 60 let, sem razmišljal, kaj bom delal naslednjih 60 let – oddaja bo šele dobro zaživela. Tako, kot smo zastavili zdaj, mladostna energija ekipe in moje mentorstvo, bo trajalo še 60 let. Skakal bom ven iz groba, vsaj ob petkih bom prišel. V grobu ne bom miroval, če me ne bodo ravno raztreščili."

Zakaj je umrl Sašo Hribar? >>KLIKNITE TUKAJ<<

prejšnji članek
Voditelj Klemen Bučan na svojo poroki vrtel glasbo
Svet slavnih
Voditelj Klemen Bučan na svojo poroki vrtel glasbo
naslednji članek
Tatjana dosegla cilj in na lastno željo zapustila Kmetijo
Resničnostni šovi
Tatjana dosegla cilj in na lastno željo zapustila Kmetijo
#nasazenazenska
nasazenazenska