podgana
Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le oglasil proizvajalec

andrej zubicki zubitsky bobo
Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tatjana dosegla cilj in na lastno željo zapustila Kmetijo

9. 9. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
tatjana-prevolšek

Tatjana Prevolšek foto: VOYO

Igro je zapustila Tatjana, ki bi se na tapeti znašla četudi za kamenčke ne bi prosila. Sotekmovalci ji niso bili naklonjeni zaradi posedanja, sama pa je odtujenost utemeljila s pogrešanjem družine.

Tatjana Prevolšek je na posestvu doživela nepričakovano osebnostno preizkušnjo. Pred vstopom v šov je namreč dejala, da ima močan karakter, ki ga dopolnjujeta pozitivna in nasmejana narava, vendar pa se v tej luči tekmovalcem in gledalcem ni pokazala. 27-letno mamico je namreč že v prvem tednu pestilo pogrešanje domačih, zaradi česar se ni zmogla osredotočiti na igro in življenje na posestvu. Medtem ko so bile njene misli doma, so njeno odtujenost vse bolj opažali tudi člani njene družine, ki so izrazili kar nekaj opazk na račun njene nižje delovne vneme, posedanja in preganjanja časa ob tobaku.

Tatjana Prevolšek foto: VOYO

A ne glede na to, da je Tatjana sklenila oditi domov brez boja v areni, je vseeno izpolnila zadani cilj. Pred vstopom v šov je namreč dejala, da se je na Kmetijo prijavila zgolj zaradi tega, da preizkusi sama sebe, predvsem pa, da spozna svoj karakter med tujimi ljudmi. Čeprav je bila njena preizkušnja v šovu kratka, je vseeno lahko uvidela, da ji več kot preizkušanje lastnih meja pomeni zaklad, ki ga ima doma.

Tatjana Prevolšek foto: VOYO

prejšnji članek
To je zadnji uradni posnetek Saša Hribarja pred smrtjo
Svet slavnih
To je zadnji uradni posnetek Saša Hribarja pred smrtjo
naslednji članek
Zakaj je umrl Sašo Hribar?
Svet slavnih
Zakaj je umrl Sašo Hribar?
#obraziavenija
obraziavenija