podgana
Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le oglasil proizvajalec

andrej zubicki zubitsky bobo
Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dobrodelni spektakel razprodan v nekaj dneh

13. 9. 2023; 07.00
Avtor: PR/ V.M.
Ekipa Denis Avdić Showa

Ekipa Denis Avdić Showa foto: Radio 1

Približuje se vrhunski športno dobrodelni dogodek na stadionu v Stožicah, Dobrodelna nogometna tekma Zvezde nogometa za žrtve poplav. V petek bodo Ljubljano obiskala številna zveneča imena iz sveta nogometa. Stadion je bil razprodan v samo nekaj dneh, pričakujejo kar 16 tisoč gledalcev, ki bodo uživali v velikem spektaklu.

Dogodek bo edinstven tudi zarad tega, ker bomo v istem dnevu imeli kar dva Denis Avdić Showa. Poleg klasičnega jutranjega, prvič tudi popoldansko-večernega. V živo iz Stožic se bodo ob 18. Do 22. ure oglašali voditelji Denis Avdić, Miha Deželak, Jana Morelj in pripravnica Lara Tošić. Na Radiu 1 bodo poskrbeli, da bodo 'oči' za tiste, ki prenosa ne bodo mogli gledati, ali pa niso dobili vstopnic.

Sicer pa sta na seznamu sodelujočih nogometašev pridružila še dva nekdanja zvezdnika Črnogorec Dejan Savičević in Hrvat Davor Šuker. Tekmo bo vodil nekdaj najbolj priznani evropski sodnik, Italijan Roberto Rosetti.

Ob polčasu tekme bodo za pester program poskrbeli tudi glasbeni gostje, vabilu na dobrodelni nastop so se odzvali Bojan Cvjetićanin (Joker Out), Hamo in Peter Dekleva (Hamo&Tribute 2 Love), Zoran Predin ter skupina King Foo.

Organizatorji sporočajo obiskovalcem, naj v Stožice pridejo pravočasno in po možnosti z brezplačnim javnim prevozom, saj bo garaža stadiona odprta zgolj za akreditirane osebe in goste. Na dan tekme ob 17. uri nogometna zveza pred stadionom odpira navijaško cono, kjer bo obilo animacij za gledalce, poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo.

prejšnji članek
Imel je več kot 100 kilogramov, zdaj se bo boril za naziv jeklenega moža
Svet slavnih
Imel je več kot 100 kilogramov, zdaj se bo boril za naziv jeklenega moža
naslednji članek
Nika Zorjan od sreče v solzah
Svet slavnih
Nika Zorjan od sreče v solzah