Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Maja Založnik prvič pokazala novo barvo svojega glasu

15. 9. 2023; 08.00
Avtor: PR/ V.M.
maja-založnik, pesem-ta-vikend

Maja Založnik foto: Promo foto

Je vroča, je spevna, je plesna, je nalezljiva ... to je pesem Ta Vikend, novi hit Maje Založnik, kjer pevka prvič pokaže svojo drugo vokalno plat in povsem novo barvo svojega glasu, ki je do zdaj še nismo slišali.

Je čutna, je sexy, je ženstvena, ranljiva in očarljiva, samozavestna in samosvoja ter edinstvena. Zagotovo Maja, ki je dozorela, zrastla in zacvetela v pesmi Ta Vikend.

Nova pesem Ta vikend je nastala ob morju in govori o posebni povezanosti med žensko in moškim, o njuni električni energiji, prvinski privlačnosti, spontanosti in poželenju. Ko stvari preprosto so in takrat ni zadržkov in lahko energija med partnerjema prosto steče.

Pesem Ta Vikend je nastala v sodelovanju z avtorji glasbe in aranžmaja, Sashem Kuzmo, Sergiom Galoyanom in Joergom Kohringom, kitaristom Lene Katina, pevke skupine T.A.T.O, ki ima multi platinumsko prodajo albumov in tekstopisko Kaly Kolonič.

»Ta Vikend je ena izmed tistih pesmi, ki jih reprosto prej začutiš, preden jih napišeš, saj pride iz globine, povsem spontano in zaživi takrat, ko jo Maja zapoje in ji vlije dušo in življenje. «, je o novi pesmi povedala avtorica besedila Kaly Kolonič, Majina piarovka, ki je zanjo napisala že hita Voda sem, ti si dlan in pesem Orin.

Maja Založnik foto: Promo foto

Maja je o sodelovanju s Sashem povedala: »S Sashom sva sodelovala v času korone, ko smo glasbeniki prepevali pred domovi za ostarele, da smo jih vsaj malo spravili v dobro voljo, saj smo dobesedno vsi bili takrat zaprti med 4 stenami. Ker sem po nastopu na Slovenski popevki želela svojim poslušalkam in poslušalcem predstaviti nekaj novega, sem kontaktirala Sasha in zgodilo se je sodelovanje.«

»Pesem je zelo pozitivna in energična, zato sem šla v to sodelovanje z veseljem, saj želim publiki približati še eno plat sebe, ki je še ne poznajo. Pesem ima pridih morja in ljubezensko erotični element. Takoj ko sem dobila tekst od Kaly sem se v živo spomnila najinih začetkov z mojim Markom in sem obudila vsa ta čustva in emocije. Kaly me res dobro pozna, vse moje plati in vedno napiše besedilo, ki mi je pisano na kožo«, je zaupala Maja Založnik, ki je ljudem ostala v spominu po številnih uspehih v pevskih šovih doma in v tujini.

V spotu Ta Vikend sta zaigrala dva znana obraza, igralka in TV voditeljica Anka Eržen, ki jo spremljamo v predstavi Špas teatra, Kvantum brezčutja in v otroški oddaji Z kot Zofka na RTV Slovenija. V vlogi Žive smo jo lahko gledali tudi v seriji Vse punce mojga brata, Anka pa igra in poje tudi v modernem slovenskem muzikalu Povodni mož. Moško vlogo je odigral pevec, model, nekdanji profesionalni nogometaš in Exatlonovec Boris Vidovič – Ris. Vizualna podoba pesmi Ta Vikend je delo produkcije Mediaspot, za režijo in montažo pa je poskrbel Perica Rai.

Maja je pravkar upihnila 40 svečk, letos pa obeležuje tudi svojo 10. obletnico glasbenega ustvarjanja in ob ob dvojnem jubileju obljublja poseben glasbeni večer. Njen veliki samostojni koncert bo v Slovenskih Konjicah, 20.10., na odru pa se ji bodo pridružili številni gostje, reper 6 Pack Čukur, pevka Mia Guček, ženski pevski zbor Karantanija in drugi. Pred tem bomo lahko izjemno slovensko vokalistko videli na finanem izboru World Top Model Slovenia, 14.10. na Brdu pri Kranju, v sklopu Art Expa, kjer bo prvič v živo zapela aktualno pesem Ta Vikend.

prejšnji članek
Oglejte si napovednik za triler z Leonardom DiCapriom
Svet slavnih
Oglejte si napovednik za triler z Leonardom DiCapriom
naslednji članek
Klemen Bunderla na potepu z Leo spregovoril o svoji bolečini
Svet slavnih
Klemen Bunderla na potepu z Leo spregovoril o svoji bolečini
#obraziavenija
obraziavenija