pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tinkara Fortuna: Družina je njeno največje bogastvo

15. 9. 2023; 06.00
Avtor: V.M.
moj naj recept2_foto Luka Blatnik

Tinkara Fortuna, pevka, avtorica in predavateljica foto: Luka Blatnik

Pevka in podjetnica Tinkara Fortuna je minuli dan dopolnila 43 let. Ob osebnem prazniku je s spletno publiko delila spoznanja, ki jih je osvojila na svoji življenjski poti.

Tinkara Fortuna obožuje izzive, s katerimi se z leti vse bolj pogumno sooča. Po 40. letu se namrč ne umirja in polna zagona sprejema novosti, ki ji bogatijo življenje. A kot je dan po rojstnem dnevu pojasnila spletni publiki, zanjo največji zaklad predstavlja ljuba družina.

»Ja, 43. In v teh letih sem že dokaj izpilila in nadgradila svoj recept za "popolno življenje". Mnogo izzivov, zgodb, lekcij, dognanj in spoznanj, a vendar se z odprtim umom in širokim pogledom še vedno z veseljem lotevam novih stvari in kot spužva sprejemam nova znanja ter priložnosti, ki mi prihajajo na proti. Idej imam še polno glavo in vsak dan še pride kakšna nova, energije mi pa tudi ne manjka, zato grem s polno paro naprej, ampak z zavedanjem in hvaležnostjo, da je moja družina moja prioriteta, ob kateri umirim um in srce ter se ob njih počutim najlepše. Čas z njimi je moje gorivo in bogastvo,« je strnila misli pevka in se zahvalila vsem, ki so se ob osebnem prazniku spomnili nanjo.

prejšnji članek
Klemen Bunderla na potepu z Leo spregovoril o svoji bolečini
Svet slavnih
Klemen Bunderla na potepu z Leo spregovoril o svoji bolečini
naslednji članek
Nova ljubezen Filipa Flisarja
Svet slavnih
Nova ljubezen Filipa Flisarja
#nasazenazenska
nasazenazenska