državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Danes zadnje slovo Saša Hribarja

15. 9. 2023; 08.58
Avtor: V.M.
Sašo Hribar

Sašo Hribar foto: Media 24

Pokojnega Saša Hribarja bo k večnemu počitku pospremil župnik Martin Golob. Kaj so ob zadnjem slovesu sporočili njegovi bližnji?

Teden dni po tragični smrti bodo satirika in voditelja Saša Hribarja pospremili na zadnjo pot. Kot je navedeno v osmrtnici, so njegovi bližnji omogočili slovo od pokojnega Hribarja med 8. in 10. uro v poslovilni vežici v Resju na pokopališču v Grosupljem.

»Ob 10. uri se bodo Sašu v pogrebni dvorani poklonili sodelavci Radia Ga Ga. Po slovesu ga bo v družinskem krogu k večnemu počitku pospremil gospod župnik Martin Golob. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo in prosijo, naj s prispevkom pomagajo vsem prizadetim v nedavnih poplavah,« je prijateljem, znancem in sorodnikom sporočila žalujoča partnerka Andreja Krevs, ki je bila velik in pomemben del njegovega življenja in o kateri je v enem izmed intervjujev za našo medijsko hišo povedal, da jo zelo ceni, čeravno tega ne izraža tako, kot bi lahko.

»Sem egoist. Nikoli je ne vprašam, kako se počuti … Verjetno me kar težko prenaša, saj sem res težak. Včasih sem bil bolj zabaven,« je dejal in se pojasnil, da ima sopotnica do njega sila skrben odnos. »Če Andreja ne bi posredovala, verjetno ne bi več tlačil tega sveta …«

prejšnji članek
Kmetija: Domino efekt spodletele novinarske naloge
Resničnostni šovi
Kmetija: Domino efekt spodletele novinarske naloge
naslednji članek
Katarina Benček pokazala notranjost sanjske vile
Resničnostni šovi
Katarina Benček pokazala notranjost sanjske vile
#nasazenazenska
nasazenazenska