nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nika Zorjan se po več kot pol leta vrača v velikem slogu

27. 9. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Nika Zorjan (2)

Nika Zorjan se vrača foto: Neo Visuals

Simpatična Prekmurka se je morala zaradi težav z glasilkami začasno umakniti.

Nika Zorjan je javnosti predstavila novo pesem Rojena, da mi je lepo, z njo pa se v velikem slogu vrača nazaj na glasbeno sceno. Pevka je bila namreč več kot pol leta odsotna zaradi težav z glasilkami. Pred tedni se je tako že vrnila na odre, včeraj pa je svoje oboževalce razveselila še s čisto novo pesmijo. Kot zanimivost lahko omenimo, da se pod besedilo le-te sploh prvič v soavtorstvu podpisuje tudi Rok Piletič. 

"Življenje je polno nepredvidljivih trenutkov, a pomembno je vedeti, da smo tu, da živimo polno in srečno. Ne glede na vse, kar se nam zgodi, moramo najti srečo in veselje v sebi. Iz vsake negativne izkušnje zrasteš in spoznaš, kaj si želiš v življenju. Včasih moraš enostavno "potegniti črto", zaživeti naprej, se ceniti in si odpustiti napake, spakirati kovčke in se podati na potovanje z osebo, ki jo moraš imeti najraje - SEBE," je ob izidu zapisala Nika. 

Rok Piletič pa je dodal, da je vedno mislil, da bo prvo avtorsko pesem v resnici spisal zase. "Zanimivo pa je, da se podpisujem pod besedilo. Nikoli si nisem mislil, da bo moj prvi avtorski tekst za nekoga drugega kot zame. Preverite."

prejšnji članek
Neisha presenetila z nepričakovano potezo
Svet slavnih
Neisha presenetila z nepričakovano potezo
naslednji članek
S klinčki odpravimo akne in brazgotine
Moda&Lepota
S klinčki odpravimo akne in brazgotine