pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuša Rojs diplomirala, čeprav tega ni nikoli pričakovala

28. 9. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
sanjski-moški-hrvaške

Nuša Rojs foto: Warner Bros

Pevka je potrdila, da je po novem diplomirana gospa. Čestitamo.

Pevka Nuša Rojs, ki smo jo lahko spremljali tudi v dveh zabavnih oddajah X Factor, Slovenija ima talent in hrvaški Sanjski moški, je danes na družbenem omrežju potrdila, da je diplomirala na Višji prometni šoli. Ob tem je priznala, da si ni nikoli mislila, da bo to res naredila, saj jo je že pred leti močno potegnilo v glasbo. Vseeno pa je sebi in drugim pokazala ravno nasprotno in se lahko tako danes pohvali z novim nazivom. 

"Res sem mislila, da je ne bom nikoli napisala, ker nikoli nisem marala že seminarskih ... in sploh kaj pa mi bo ta še en kos papirja in naziv sem si mislila. Itak sem se takoj zaposlila v tej smeri po faxu, štartala še v glasbi poleg tega, zakaj bi mi to sploh bilo potrebno. Ampak po drugi strani pa me je vedno bolj nerviralo, da sem pustila nekaj nedokončano in konstantno se mi je motala po glavi pesem, ki jo zagotovo vsi poznate: Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca," je med drugim zapisala na družbenem omrežju. 

Nuša je na Veseljaku še razkrila, da bi morala diplomirati že pred desetimi leti, a je nato prišlo življenje. Letos pa se program na fakulteti spremeni in bi večina njenih že opravljenih obveznosti propadlih. Zato je zagrabila priložnost, stisnila energijo in je danes seveda olajšana. 

prejšnji članek
Luka Šulić obvlada borilne veščine
Svet slavnih
Luka Šulić obvlada borilne veščine
naslednji članek
Presenečenje: Kmet Franc ni prišel po zmago
Resničnostni šovi
Presenečenje: Kmet Franc ni prišel po zmago
#nasazenazenska
nasazenazenska