petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hčerka Lorelle Flego odrašča v prekrasno mlado žensko

4. 10. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
lorella-flego, sofia

Lorella Flego s hčerko Sofio foto: Zen, osebni arhiv

'Zdaj smo tam. Verjetno je tako, da kot mama nisi nikoli pripravljena na te spremembe, ki pridejo do tebe kot poletni vihar,' o odraščanju najstniške hčerke razmišlja Lorella.

Hčerka poznavalka mode in televizijske voditeljice Lorelle Flego je konec tedna dopolnila 13. let. Ob tej priložnosti, je kot leta doslej, ponosna mamica znova razgalila občutke. »Nekega dne, ko se bodo strani mojega življenja končale, vem, da boš ti eno najlepših poglavij. Draga Sofia, ti si najboljša hči vseh časov, tako blagoslovljena sem, da sem tvoja mama. Od vsega, kar so držale moje roke, si ti zdaleč najboljša,« je na družbenem omrežju ob hčerkinem osebnem prazniku strnila misli Lorella, v svojem blogu pa z bralci podelila še nekoliko globlje občutke, ki ji ob spremljanju odraščajoče hčerke prežemajo um in srce.

»Verjetno je tako, da kot mama nisi nikoli pripravljena na te spremembe, ki pridejo do tebe kot poletni vihar: nepričakovano, boleče in z veliko obremenitvijo. Zdelo se mi je, da sem se nekega dne zbudila in te ni bilo več, oziroma si mi nekam skrila tisto malo, lepo, navihano in zvesto punčko, ki je prišla iz mene, da bi našla svojo pot in mi hkrati novo pot pokazala tudi sama. Iskala sem te po postelji, pod odejo in za blazino, a te preprosto ni bilo, namesto tebe je v mene strmela mlada dama, z neskončno dolgimi nogami, zelenimi očmi in dolgimi trepalnicami, ki je malo z distanco gledala na življenje. In zdaj vem, tudi to si še vedno ti,« se glasi del daljšega čustvenega zapisa namenjenega deklici, ki tako kot mama s tiho eleganco privablja poglede.

prejšnji članek
Botri: Janko med soigralkinim prepevanjem točil prave solze
Svet slavnih
Botri: Janko med soigralkinim prepevanjem točil prave solze
naslednji članek
To je mama Mirjane iz serije Botri
Svet slavnih
To je mama Mirjane iz serije Botri