Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Janko med soigralkinim prepevanjem točil prave solze

4. 10. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
momčilo, janko, botri

Igralec Momčilo Otašević foto: Nova TV

Igralka in pevka Ana Uršula Najev je v seriji Botri zapela pesem Žute dunje. Njen soigralec je bil ob izvedbi tako ganjen, da ni potreboval umetnih solz.

Ta teden ste si lahko v seriji Botri ogledali epizodo, v kateri je Luce zapela čustveno balado. Janko je ob zvoku njenega glasu točil solze tudi na vajah, umetnih solz ni potreboval.

Kot že veste, je Ana Uršula Najev, ki v Botrih igra Luce Akrap, v zasebnem življenju tudi nadarjena pevka. Ustvarjalci serije so sklenili njen pevski talent uporabiti v zgodbi, čemur ste bili priča v predzadnji epizodi. Ob tem naj vam razkrijemo čustveno zanimivost s snemanja: Ana je s svojo izvedbo pesmi 'Žute dunje' tako zelo ganila soigralca Momčila, da mu ganljivosti v prizoru ni bilo potrebno odigrati. »Gre za pesem, ki je tako polna čustvenega naboja, da mi solze pričnejo teči vsakokrat, ko jo slišim. Potrebne niso ne umetne solze, ne mentol,« je pojasnil Momčilo, ki je jokal na prav vseh vajah.

Ana Uršula Najev - Lucija Luce Akrap foto: Nova TV

Ob tem naj še omenimo, da je bila pesem posneta med ogrevanjem, oziroma ko sta jo kitarist in Ana v studiu zgolj poskusno izvedla. Med tonsko vajo ju je namreč posnel oblikovalec zvoka, izvedba pa je bila tako organska, čustvena in natančna, da nadaljnjo snemanje ni bilo potrebno. »To je bil eden tistih trenutkov, ko se je vse čarobno poklopilo,« je povedal Josip Žuvan, kreativni producent priljubljene serije.

prejšnji članek
Hitro in enostavno: Jabolčni zavitek, kot bi mignil
Kulinarika
Hitro in enostavno: Jabolčni zavitek, kot bi mignil
naslednji članek
Hčerka Lorelle Flego odrašča v prekrasno mlado žensko
Svet slavnih
Hčerka Lorelle Flego odrašča v prekrasno mlado žensko