oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kmetija: Pod samozavestno podobo se skriva bolečina

5. 10. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Luka Kmetija

Luka foto: VOYO

Luka je v šovu ohranjal samozavestno držo, o svoji bolečini pa pred kamero ni spregovoril. Vas zanima, kaj tiči za samopoveličevanjem in željo po pozornosti?

Ne le druge, Luka Juren brez dlake na jeziku opisuje tudi samega sebe. Ob vstopu v resničnostni šov Kmetija je tako gledalcem serviral pompozno predstavitev, ki je nemara marsikomu vzela sapo. Da je unikat se je širokoustil, nato pa šokiral s priponkami, kot so prasec, zafrkant, kreten, psihopat … Pa da je brutalno iskren, tudi ko to ni potrebno, je še omenil in tako že v uvodu potrdil, da ne gre za prazne besede, saj bi se zlahka orisal, kot bolj prijetno osebo.

Luka je sprva svoj čas pred kamero izkoristil v polnem zamahu, gledalci so se čudili njegovi samozavesti in odsotnosti empatije, kar pa se je v drugi polovici bivanja, po odhodu novinarke Sare, občutno spremenilo. Kot bi ga situacija v igri prizemljila, je Luka stopil nekaj korakov nazaj, kar se je poznalo zlasti v njegovi komunikaciji.

Lukova predstavitev je bila zelo udarna. foto: VOYO

Čeprav si je prizadeval ohraniti neomajno podobo, pa je med mimobežnim prepirom s Suzano vseeno odvrgel izjavo, ki je dala slutiti, da pa se za njegovim vtisom večvrednosti zagotovo skriva nekoliko drugačna slika. Luka je namreč Suzano v jezi zbodel, ali sploh ve, kaj vse je on že prestal v življenju. Kakšna zgodba torej tiči za 25-letnikovo masko samovšečnega mladeniča?

»Zelo močno me je zaznamovala družina in škodoželjna družba v najstniških letih, ki sem ji sem na žalost podlegel. Ne glede na to, da sem star 25 let, sem do zdaj doživel več izdaje, zlorabe in bil tarča manipulativnih in škodoželjnih ljudi, česar pa marsikdo ne doživi, morda v celotnem življenju,« je po vrnitvi domov tekom intervjuja za 24ur.com na kratko povzel Luka, ki sicer svoje zgodbe in globljih čustev ni delil z reporterji na posestvu.

Luka Juren pravi, da je brez dlake na jeziku. foto: VOYO

prejšnji članek
SIT: Sin Miša Kontreca že sodeloval v šovu
Resničnostni šovi
SIT: Sin Miša Kontreca že sodeloval v šovu
naslednji članek
Ozadje pravljice o prijateljstvu skriva še več talentov
Svet slavnih
Ozadje pravljice o prijateljstvu skriva še več talentov