901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Družinske bitke Ranka Babića

7. 10. 2023; 07.00
Avtor: Te.P/ revija Lady
Ranko Babić

Ranko Babić foto: M24

Komik in igralec Ranko Babić priznava, da imajo doma tako vzpone kot padce. 'So trenutki, ko si vesel, ko prideš domov, so pa tudi takšni, ko pred vrati obračaš ključ in pomisliš, da bi šel še en krog okrog bloka.'

Komik in igralec Ranko Babić med počitnicami svojima hčerkama Taji in Kaji dovoljuje, da gresta pozno spat – na morju sta tako v posteljo hodili šele okoli polnoči – zato ima zdaj kar precejšnje težave, ko želi, da to storita prej, saj morata tudi prej vstati.

»Trudim se ju dati spat ob 21. uri, ker imam pet-in dvanajstletnico, pa to ni mogoče. Petletnici je naravno, da mora biti takrat v postelji, 12-letnici pa ni, zato ji dovolimo, da gre vanjo pol ure pozneje in potem imamo vedno bitke. Kaja vedno sprašuje, zakaj Taje še ni v postelji, in jo tožari, da je spet na telefonu. Preden zaspita, pa morata obvezno še dvakrat piti in iti na stranišče. Zbudita se sicer normalno. Ko bi se vsaj utrujeni, bi jima lahko rekel, naj gresta spat, sicer bosta težko vstali, tako pa ne morem uporabiti tega aduta. Pred otrokoma sem mislil, da bo to potekalo v smislu: poljubček in pravljica, ne pa da bom klel in jima grozil, da ju bom vrgel iz stanovanja in da bosta morali spati na balkonu, če se ne bosta umirili,« priznava Ranko. Komik in igralec ob tem sicer dodaja, da se hčerki na splošno kar razumeta, so pa tudi pri njih tako vzponi kot padci. »So trenutki, ko si vesel, ko prideš domov, so pa tudi takšni, ko pred vrati obračaš ključ in pomisliš, da bi šel še en krog okrog bloka,« svojo zagato v smehu opiše Ranko.

Ranko Babić s partnerko Natašo

Ranko Babić s partnerko Natašo foto: Sašo Radej

prejšnji članek
Risarski talent je podedovala po mami Eldi Viler
Svet slavnih
Risarski talent je podedovala po mami Eldi Viler
naslednji članek
Ana Praznik letos ni imela časa
Svet slavnih
Ana Praznik letos ni imela časa