pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Iva Krajnc Bagola končno spočita: Na morju uživala celih šest tednov

8. 10. 2023; 06.00
Avtor: Te.P. / revija Lady
Iva Krajnc Bagola, Aljoša Bagola

Iva Krajnc Bagola, Aljoša Bagola foto: Marko Vavpotič/M24

Iva Krajnc Bagola se je na Lefkadi dodobra odpočila.

Za igralko Ivo Krajnc Bagola je sicer že prva, zelo uspešna premiera predstave Plešasta pevka v Mestnem gledališču ljubljanskem, v katero je morala zaradi narave besedila in nastopa vložiti ogromno truda, je pa na srečo z dopusta prišla resnično spočita. Kot že nekaj let pred tem ga je z možem, kreativcem in pisateljem Aljošo Bagolo, njuno hčerkico Sofio in psom preživela na Lefkadi.

»Tja gremo z avtom. Okoli 12 ur potrebujemo do Soluna, kjer po navadi tudi prespimo, naslednji dan pa imamo še od pet do šest ur do Lefkade. Ni tako hudo. Super je tudi, ker smo ves čas mobilni. Letos smo bili tam celih šest tednov. Bivamo v apartmaju, tako da si kdaj kaj sami skuhamo, kdaj pa gremo ven jest, kakor nam pač prija. Zelo sem bila vesela, ker nisem imela nobenega poletnega dela, tako da je bilo poletje res lahko posvečeno počitku. Tega sem tudi potrebovala, saj je bila prejšnja sezona zelo natrpana, tako da mi je bilo super,« je za revijo Lady povedala Iva, ki pa ni vse dneve lenarila, temveč se je zelo rada podala deskat, prav tako tudi Aljoša in Sofia. Hčerka ima sicer že svojo družbo, tako da pride samo, kadar je lačna ali zaspana.

»Letos je bila banda 13 otrok. S prijatelji iz Slovenije se dogovorimo, da gremo na dopust v približno istem terminu, tako da imajo družbo in zelo uživajo, mi pa tudi. Letos so recimo slikali na kamne in jih nato prodajali. V dveh dneh so z njimi zaslužili 200 evrov, potem pa so šli s tem denarjem na palačinke,« je še zaupala igralka.

prejšnji članek
Rok Lunaček skozi življenje krmari z Vito
Svet slavnih
Rok Lunaček skozi življenje krmari z Vito
naslednji članek
Pestro družinsko življenje Natke Geržina
Svet slavnih
Pestro družinsko življenje Natke Geržina