Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nov slovenski film poskrbel za smeh in solze

11. 10. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Šepet metulja, premiera (3)

Filmska ekipa Šepet metulja foto: SR/M24

V družbi navdušenih gledalcev in filmske ekipe z režiserjem Alenom Pavšarjem na čelu, so v ljubljanskem Cineplexxu Rudnik na velika platna premierno pospremili nov slovenski mladinski film, najstniško romantično dramo Šepet metulja, ki je pri prvih gledalcih dosegla paleto čustev.

Težko pričakovani celovečerni mladinski film Šepet metulja, ki z zgodbo o ljubezni do sebe in drugih sledi velikim sanjam o poslovni poti, premagovanju ovir ter vztrajanju, je režiral večkrat nagrajeni režiser in soscenarist Alen Pavšar, ki je s premiero več kot zadovoljen. Na slavnosti premieri v Cineplexxu Rudnik Ljubljana se je režiserju in soscenaristu Alenu Pavšarju in soprogi, soscenaristki in soproducentki filma Mateji Zorko Pavšar pridružila tudi igralska zasedba: Ali Ogrizek, Lara Kolar, Elyes Samba, Ana Praznik, Brane Završan in vsi ostali, prav tako pomembni, da je film narejen na tako visokem nivoju.  

Filmska ekipa Šepet metulja foto: SR/M24

Vrtiljak čustev so na ljubljanski premieri doživeli tudi številni znani obrazi, ki niso skrivali navdušenja nad filmom in so ekipi ustvarjalcev na koncu namenili močan aplavz: Špela Močnik Paradiž, Tinkara Zorec (Bepop), Lučka Počkaj, Manca Košir, Nino Ošlak, Miki Vlahovič, Alex Volasko, Silvo Bezjak in Melita Biserkova, DJ Sylvain in Tamara Fortuna, Katarina Habe ter mnogi drugi.

Tinkara Fortuna je prišla podpret kolegico Ano Praznik, ki ima v filmu pomembno vlogo foto: SR/M24

Petra in Miki Vlahovič foto: SR/M24

"Tole je res odličen mladinski film, čestitke celotni ekipi. Sama sem se ob gledanju večkrat nasmehnila, pa tudi imela solzne oči. Lep film. Bom rekla, da je Šepet metulja kar nujen ogled za vse starše in najstnike," nam je povedala voditeljica Špela Močnik, glasbenik Miki Vlahovič pa dodal: "Z ženo sva gledala film in zraven doživljala vsa možna čustva. Tamali v filmu so res dobri, glavni igralec Ali pa čisti car, ki je dokazal, da avtizem ni ovira do uresničevanja sanj in doseganja ciljev. Ljudje vseh generacij, pojdite si pogledati film, ne bo vam žal. Bravo ekipa, bravo Alen in Mateja, bravo vsem, želim vam čim več gledalcev in komaj čakam, da preberem še knjigo Šepet metulja, ki lepo zaokrožuje film."

Igralec Branko Završan si je film ogledal v družbi partnerke Lučke Počkaj foto: SR/M24

Alex Volasko svojo Laro pogosto pripelje na družabne dogodke. foto: SR/M24

Zmagovalec popevke Nino Ošlak foto: SR/M24

prejšnji članek
Skrivni namen širjenja neresnic o pokojni šansonjerki Edith Piaf
Svet slavnih
Skrivni namen širjenja neresnic o pokojni šansonjerki Edith Piaf
naslednji članek
Rebeka Dremelj potrdila, da bo nastopila v novi gledališki predstavi
Svet slavnih
Rebeka Dremelj potrdila, da bo nastopila v novi gledališki predstavi
#obraziavenija
obraziavenija