rok snežič, Anita Peček Stramšak
Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana Đuđić?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana Slovenka zdržala budna kar 40 ur, nagrada je čudovita!

12. 10. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Lara Tošić

Lara Tošić je šla zjutraj lahko končno spat. foto: Darja Štravs Tisu

Pripravnici Lari v Denis Avdić Showu je uspelo biti budna 40 ur in bo odpotovala v New York!

Danes zjutraj je bilo v Denis Avdić Showu na Radiu 1 veselo in ameriško obarvano, kot že dolgo ne. Pripravnica Lara Tošić je opravila izjemno zahteven izziv – ostati budna 40 ur in osvojila čudovito nagrado, ki si jo bo zapomnila do konca življenja.
Skupaj z Jano Morelj in dm-om bo namreč odpotovala v sanjski New York, česar se je zelo razveselila. Ekipa ji je tekom njene "budnosti" pripravila številna presenečenja. Nič drugače ni bilo niti danes. 

Lara gre v New York! foto: Darja Štravs Tisu

»Občutki so fenomelnalni, res sem se trudila in zbirala vso energijo, da sem prišla do konca teh 40 ur. Vmes je bilo težko, ampak mi je uspelo,« je presrečna dejala Lara in v roke dobila letalsko karto. »Ali upaš ostati budna še 40 ur, pa dobiš še karto za nazaj iz New Yorka?« je povsem resno vprašal Avdić in nasmejal Miho Deželaka in Jano Morelj, Laro pa malo manj. Seveda se je le pošalil in Lari pripravil še eno presenečenje. V studio je stopila pevka Lea Sirk, ki je zapela veliko uspešnico New York in še dodatno popestrila ameriško jutro.

Mnogi so se spraševali, kako je Lari ostalo biti budna 40 ur? K njenem uspehu so pripomogli najprej voditelji Radia 1 (Matjaž Lovše, Anja Ramšak, Robert Roškar, Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič), ki so vmes imeli svoj program in jo animirali do večera, nato pa številni gosti, ki so jo v nočnih urah obiskali v studiu. To so bili njen fant Peter, prijateljici Teja in Rebeka, dekleta iz podcasta Tisti dnevi v mesecu, Miha Deželak, ki je poskrbel za telovadbo, pa tudi znani gostje, ki so jo dvignili na noge. Fehtarji so poskrbeli za dobro glasbo, fejmiča Žan Papić in Gašper Bergant pa za veliko smeha. Po koncu oddaje Denis Avdić Show pa se je 22-letnica zasluženo odpravila spat in se bo ekipi znova pridružila jutri, spočita, sveža in nasmejana.

prejšnji članek
Asketska dieta Nikole Tesle
Kulinarika
Asketska dieta Nikole Tesle
naslednji članek
Raper Nipke že leta 2008 v pesmi spregovoril o očetovem umoru
Svet slavnih
Raper Nipke že leta 2008 v pesmi spregovoril o očetovem umoru
#obraziavenija
obraziavenija