državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tekmovalna Darja Zgonc in Edi Pucer

15. 10. 2023; 11.30
Avtor: K.M.
zgonc 2

Darja Zgonc in Edi Pucer sta eden bolj uigranim voditeljskih parov na slovenskih televizijah. Kako ne bi bila, ko pa sta prijatelja še iz šolskih dni. foto: Revije Zvezde

Darja Zgonc in Edi Pucer sta uigran voditeljski par informativne oddaje 24ur, v službi pa si čas občasno krajšata z igranjem namiznega tenisa.

Priljubljena televizijska voditelja Darja Zgonc in Edi Pucer med gledalci veljata za resna obraza, ki napovedujeta novice v informativni oddaji 24ur. Kljub vsemu pa sta v preteklosti tako ali drugače že večkrat dokazala, da sta, ko kamere ugasnejo, tudi zabavna in razigrana. Pred kratkim ju je eden od sodelavcev iz uredništva oddaje posnel med igranjem namiznega tenisa. Darja in Edi imata namreč v redakciji manjšo različico mize za igranje namiznega tenisa in se rada pomerita v igri med čakanjem na poročila oziroma ko imata nekaj minut prostega časa. Kot smo lahko videli, tako Edi kot Darja ta priljubljeni šport zelo dobro obvladata, hkrati pa sta očitno tudi zelo tekmovalna. Žal pa ni znano, kdo od njiju je doslej večkrat slavil.

prejšnji članek
Jurij Zrnec na družabnem dogodku v družbi starejše hčere
Svet slavnih
Jurij Zrnec na družabnem dogodku v družbi starejše hčere
naslednji članek
Oriana Girotto in Matic Ajdič nič več skupaj
Svet slavnih
Oriana Girotto in Matic Ajdič nič več skupaj